Samurai Jack
Penspinner
Супер е воа, нека се среди малце Скопје, на улица без семафор неможеш 100 светлосни години да преминеш, а и плус ќе има прегледност не само за собраќајни прекршоци туку за се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи имаат под контрола , камерите чисти регистрираат секое движење.
Многу ми се допаѓа со камерите заради безбедноста.
Се надевам ќе почнеме да ги почитуваме правилата на сообраќај ... а и да добиеме навика да даваме предност на пешаци , а пешаците да се движат по обележани места и да чекаат на семафор.
Јас неколку пати како пешак поминав на црвено , пошто ако чекаш на семафор те гледаат чудно останатите пешаци , што му е на овој што чека.
А на истата раскрсница имаше камери , можда ќе ме прикажат и мене овие од МВР , се надевам нема да ме казнат.
Е за тоа каква казна се јаде.Сега ќе има финта ставаш лажни таблички и фураш идеш дома си ги мењаш оргиналките абе овој народ е мадафака.
Значи имаат под контрола , камерите чисти регистрираат секое движење.
Јас неколку пати како пешак поминав на црвено , пошто ако чекаш на семафор те гледаат чудно останатите пешаци , што му е на овој што чека.
А на истата раскрсница имаше камери , можда ќе ме прикажат и мене овие од МВР , се надевам нема да ме казнат.
Нормално е пред да следи интервенција од полицијата, прво
да се предупреди.
Treba ne vikam ne,ama aj ti odi plati kazna od 300evra a primas 200 mesecno....zatvorite se prepolni so takvi koi resile da lezat 6 meseca mesto da platat kazna.
Siguren sum deka bi go smenil mislenjeto ako nedaj boze tebe ili nekoj tvoj blizok da go kaznat 300 evra,posle ke kukas.