Eвропско првенство 2012 - општа дискусија

Кој ќе биде шампион?

• Германија

Гласови: 150 39,5%
  • Шпанија

Гласови: 62 16,3%
  • Холандија

Гласови: 52 13,7%
  • Италија

Гласови: 48 12,6%
  • Англија

Гласови: 38 10,0%
  • Франција

Гласови: 17 4,5%
  • Португалија

Гласови: 13 3,4%

• Вкупно гласачи
    380
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Европсково тргна во погрешна насока :D
Уште ако и утре гледаме возбудувања со оглед на тоа да сите имаат шанси не ме чуди и Данска да стане европски шампион :D
Третата група и таму директни дуели ќе одлучуваат се, во последната пак маки за домаќините, се на се полошо првенство од она во 2004. не дека нема квалитет ама во однос на фаворитите и атмосферата, сега и во Полска не се осеќа дека се игра првенство...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Европсково тргна во погрешна насока :D
Уште ако и утре гледаме возбудувања со оглед на тоа да сите имаат шанси не ме чуди и Данска да стане европски шампион :D
Третата група и таму директни дуели ќе одлучуваат се, во последната пак маки за домаќините, се на се полошо првенство од она во 2004. не дека нема квалитет ама во однос на фаворитите и атмосферата, сега и во Полска не се осеќа дека се игра првенство...
Што збориш бе човек? Ме боли мене ако испаднаа Русите, со каква игра заслужија пролаз, треба да играш и со срце некогаш, не секогаш квалитетот победува. Инаку колку добри утакмици се изиграа досега само за 2 кола, целото СП 2010 немаше.;)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Што збориш бе човек? Ме боли мене ако испаднаа Русите, со каква игра заслужија пролаз, треба да играш и со срце некогаш, не секогаш квалитетот победува. Инаку колку добри утакмици се изиграа досега само за 2 кола, целото СП 2010 немаше.;)
А кој збори за Русите бе и Холандија и Португалија и ред други екипи во првиот круг одиграа под нивото и со тоа на некој начин го намалија квалитетот со оглед на тоа дека се најсилни колективи на првенство. И не споредувајте глупости СП со ЕП, формат 16 со 32.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
А кој збори за Русите бе и Холандија и Португалија и ред други екипи во првиот круг одиграа под нивото и со тоа на некој начин го намалија квалитетот со оглед на тоа дека се најсилни колективи на првенство. И не споредувајте глупости СП со ЕП, формат 16 со 32.
Португалија ќе оди понатаму бе, ама шо корист секако ќе го јаде и од Чешка ако не. Каков најсилен колектив бе, тоа од наулица да се собрани небиваше, ако не се реалците ништо, ма да Роналдо онаков повеќе зијан ти прави. А Холандија, од бездушници сакаш игра, не знаат они како се игра за репрезентација, а и тренерот дрво уште со ван Бомел игра...:facepalm:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Португалија ќе оди понатаму бе, ама шо корист секако ќе го јаде и од Чешка ако не. Каков најсилен колектив бе, тоа од наулица да се собрани небиваше, ако не се реалците ништо, ма да Роналдо онаков повеќе зијан ти прави. А Холандија, од бездушници сакаш игра, не знаат они како се игра за репрезентација, а и тренерот дрво уште со ван Бомел игра...:facepalm:
Абе не збори глупости Холандија со скоро истиов состав играше финале на светско и тоа елиминраше силни екипи, Бразил и ред други тука, точно е дека Марвијк е дрво и не знае да го скроти тимов индивидуално се игра ама и те како можат подобро од ова, утре се игра трето коло и пак се е отворено иако тешко е да се верува сепак на крајот добро е за првенството да ги имаме овие екипи во четвртфинале. А ако ги нема пак не значи дека ќе се намали квалитетот на првенство ама сликата е различна.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па тоа речи, како имиња го збогатуваат т.е така нас ни се чини инаку неможе да квалитет да изгуби. Инаку знаете дека Холанѓаните си се дрва секогаш, еднаш се погоди една добитна комбинација од сите звезди... денешниов состав, пола тим ( одбранбените играчи) се можеби меѓу најлошите, аи групата не им се погоди...ама ај да не збориме пред време, видовме денеска шо бидна.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Може да ми кажете утре од колку саат ке бидат репризите од двата натпревари ?? Од првиот (Полска-Чешка) ги гледав само првите и последните 10 минути,а вториов од 60та минута го фатив..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Холандија е чудо од репрезентација, какви состави имала во минатото, преку 40 години е во врвот по квалитет а има освоено само едно европско. Робен ви е Холандија во мало.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.810
За вечер на прв канал оди Португалија-Холандија, на собраниски Данска-Германија.
А за утре и за вторник, кој дуел оди на прва, кој на собраниски?

А

Анноун

Гостин
колку се луди овие хрвативе , едвај чекаа да помине 12 саат синоќа , и одма ставија во ќошето :
SUTRA : Hrvatska - Spanija :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom