Д Малиот
Нинџа лепотан!
- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 296
- Поени од реакции
- 43
Дечки, со новиот воен модул знаете дека неколкукратно се зголеми потребата за дечица у играва што назад го врати и сарметина кој напиша дека ќе се објави на својот и ќе замоли неколку луѓе да објават и на други сајтови. Мене ми текна на Кајгана па во меѓувреме им пишав нив а и на Ohridsky по еден мејл со кој ги замолив да ни излезат во пресрет. Доколку држите сајт или можете да замолите некого да објави еден кус текст на својот сајт според мене ова е вистинското време.
Текстот кој јас им го пратив на кајгана и ohridsky е следниов ( во code ).
Само ова успеав да го склопам за сега така да им пишав доколку објавуваат слободно да го изменат. Ако можете објавете го или пратете го текстов ( или модификацја од текстов ) на некој што може да го објави негде.
ЗА МАКЕДОНИЈА СЕ РАБОТИ!
Текстот кој јас им го пратив на кајгана и ohridsky е следниов ( во code ).
Код:
Помогни и на Македонија.
Знам дека насловов ве повлече но сепак ова е игра. Се работи за eRepublik - игра каде можете да станете
што сакате, од новинар, бизнисмен па се до политичар и крадец. Само посакајте и ваше е.
Како и во вистинскиот живот така и во играва најголем противник на нашата држава е
Грција која во последно време не победува на секое поле во играта.
Грците на помош ги викаат своите сојузници, а ние ве викаме вас - активни млади играчи,
луѓе со слободно време, вљубеници во воено-економските стратегии
да ни помогнете да ја вратиме старата слава и од вистинскиот живот
па дури и онаа од играта.
Линк за регистрација: http://www.erepublik.com/en/referrer/VittaX
Ве очекуваме.
ЗА МАКЕДОНИЈА СЕ РАБОТИ!