Графички карти

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
ATI AGP HD 3650 512MB DDR2 Dual DVI/TVO e odlicna graficka za postara konfiguracija, podobra nema da mu zavrsi rabota zatoa sto procesorot ke ja limitira. Baska nema potreba za dopolnitelno napojuvanje.

Inaku najdobra graficka za AGP e 3850 od ATI, ama ja nema kaj nas :)

"sea poso imam oste 256 MB ram i grafi4ka 5600 Geforce imam mnogu delay i mnogu mi secka toa warcraft"

I izvadija 256kata, i stavi 2x 1024 vo dual channel, nema smisla da se macis so 256 :)

Има во Anhoch, за 6400ден, само бара дополнително напојување графичката.

http://www.anhoch.com/shopCart/vpasp/shopexd.asp?id=30640

Абе ја има кога ти велам, оди во централата на Водњанска и можеш да ја купиш.

Sapphire ili Galaxy (od Anhoch)???

Здраво хакеришта. Ке купувам графичка од Анхоч да ја заменам мојата 7300гт купена со провиста систем од АМЦ...поновите игри неможам да ги играм нормално... па ми препорачаа за околу 50 евра графичка дека ке ми заврши работа....

Sapphire ATI PCX HD 4650 512MB GDDR3
DVI/HDMI

ИЛИ

Galaxy PCX GeForce 9500GT 1GB DDR2 HDTV/2x DVI

која се исплати повеке за поновите игри???

Како прво имаш тема за Хардверски прашања и совети за купување. :helou:
Мој совет земи си ја 9500..

Здраво хакеришта. Ке купувам графичка од Анхоч да ја заменам мојата 7300гт купена со провиста систем од АМЦ...поновите игри неможам да ги играм нормално... па ми препорачаа за околу 50 евра графичка дека ке ми заврши работа....

DVI/HDMI

ИЛИ

9500GT :)

И тоа промашил, DDR2, а HD4650 е со DDR3. :p

Od ovie 2 ATI-to e bolje ali ne ocekuvaj premnogu. Pak novite igri ke mora da gi igras na low setinzi ili eventualno medium.

DVI/HDMI

ИЛИ

ATI-то зами си ја. А мој совет (ако го имаш каталогот од анхоч), не иди неколку пути у град, собери уште 1k5 и купи си ја Galaxy PCX GeForce 9600GT 512MB DDR3 HDTV/2DVI

Ako odbervis pomegu ovie dve zemija ati 4650 a ako ne soberi uste nekoj denar zemisija gf 9600.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom