Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
izgleda i toa e resenieto samo .... si fativ rabota so psihopat ...
Девојче јас да бев до сега, имаше масакр да го напраам тој тикварот што те малтретира!
Убаво ти викаат горе, земи некоја шипка, мамичето расплачи му го! Мавај не жали....(y) Ќе бега ко од чума после...

Покажи заби малце....ако не се разбира, фино и лепо ќе си одиш до кај твојата мајка, ќе и раскажеш, па таа ќе те упати!
Можеби мислиш дека нема да те разбере или ќе те мрази ако и ја кажиш вистината, верувај не е така! МАјките секогаш мислат за доброто на своите чеда!

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Извини вака ако ти пишувам ама каква жена си ти да не му дадеш еден шамар затоа што те фати за газ? Твојот дечко изгледа мисли дека никаква реакција не си покажала. Незнам какви се тие “другари“ што ги има он, да сум бил дечкоти ќе ги изчукав и тоа здраво, за друг пат да знаат дека не смеaт да те чепкаат.

Покажи му на дечкоти дека он е најединсвениот дечко во твојот живот. Не смееш сега да си ќутиш.
Значи јас не го оставав ни дечко ми да ме фаќа за газ, а не па неговите другари. Додека правевме муабет тројцата, го удрив со шамар и за тоа што лажеше за се и за тоа што ме фати за газ, а кога ме фати за газ во кафичот не ни можев да го удрам беше голема гужва. Со шамарење немам проблем, кога треба шамарам :) Иначе "дечко ми" знаеше многу често да се тепа и да прави проблеми ама од кога се фативме многу се смири зошто јас несакав да е таков и се смена значи 90% . Ќе го исчукаше и другар му ама него му поверува ... Иначе не сме смирени ама во добри односи сме .. :))
--- надополнето: Jun 14, 2012 3:10 AM ---
ne znam so da napravam premnogu sum uplasena ...se bi napravila samo da ne se doznae doma ... ne se pretstavuvase takov.. na na krajot si go otkri liceto... i mi gi najde slabite tocki i sea me mava ...
Ќе појдиш во некоја теретана и ќе си најдеш некое напумпано МАЖИШТЕ и ќе го поканиш на кафе. На тој кабриолетот исто ќе му закажиш состанок као "смирување". Ќе закажеш состаноци со двајцана на исто место, ама со кабриолетот 15мин покасно. Кога ќе те види кабриолетот со другиот ако има некаква жешка реакција од страна на кабриолетот, тогаш "muscular boy" ќе го масакрира. Па уште ко ќе види дека е кабриолет лелелее има пердуви да летаат ... Ако мислиш дека можиш да го направиш ова и ако си доволно храбра, направи го. Не ти мислам ништо лошо и ова ти го пишувам најсериозно зошто моја другарка има имано поголем од овој проблем со еден ТЕЖОК психопат, само што не беше кабриолет, и и помогна еден напумпан другар ама овој и кога ги виде не напраи никаков проблем зошто се уплаши од глетката. Биди храбра и не му покажувај слабости, а тој ако беше МАЖ, немаше да се заканува на жена. А за твоите дома не се плаши, тие само можат да ти помогнат, никој родител несака на своето дете да му одмогни. Со лесно.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
imam eden problem ;(.. decko mi se zakanuva mu raskinav amaa seaa veli deka ke se javel doma sekakvi gluposti.( a moite neznaat so nego i ako doznaat ke bide strasno ).. ne mi dava da izlezam od doma me skara so site .. i nemozam da se trgnam od nego.. ke se soglasi i za rok od 1 den ke se javi i ke recee so mene ke bides pa sto saka neka bide ... ne znam kako da go ubedam vekje da me ostavi.. Pomosss pls :((

Разговарај со твоите. Кажи им сè, а најпрво дека сте биле заедно. Нека ти викаат или што знам што. Ден-два потоа, викни ги твоите и пред нив јави му се на типот и кажи му да им каже ним зошто ти не смееш да излегуваш од дома и мора да одиш само со него и со никого друг.

Верувам дека после тоа нема да те погледне, ниту пак да ти каже што и да е.
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 08:45 ---
ne znam so da napravam premnogu sum uplasena ...se bi napravila samo da ne se doznae doma ... ne se pretstavuvase takov.. na na krajot si go otkri liceto... i mi gi najde slabite tocki i sea me mava ...
Кога-тогаш ќе се дознае, во најлош случај кога 50 години ќе живееш во страв од психопатот и нема да имаш никакви пријатели и нема да излезеш од дома. Ако сакаш таков живот, работи на тоа тие никогаш да не дознаат (но сепак *ќе* дознаат, бидејќи ќе се загрижат каде си и зошто не излегуваш од дома, па ќе се распрашуваат).

Работите секогаш се дознаваат. Наместо да бегаш од вистината, соочи се со неа. Секогаш помош прво се бара од семејството за вакви работи, па понатаму може и од полиција, ако е до толку забеган типот.

Поздрав и со лесно.

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Значи прво морам да те искритукувам,у оваа НАША ДРЖАВА НЕ МОЖЕШЕ ДА НАЈДЕШ НЕКОЈ ПОНОРМАЛЕН МАКЕДОНЕЦ или мора од се да се проба? Па да му ебам мајката кај ти е главата бе? Шо сакаат нека зборат овие либералниве дека нема врска ако има меѓуетнички врски ама курац кај нас тоа нема никад да се деси. Мене лично гадно би ми било мојата идна девојка да има идено со некој од нив -.-
А сега вака,можеш да кажеш дома дека некој ти се заканува,дека ти прети и вика дека ќе кажел на нив дека си со него. И ти ќе кажеш он лаже пошо ме сака,сака со мене да е и тражи начин да ме добие а јас нејќам у таа варијанта,јес дека е глупа ама јебига мораш да пробаш. Твоите ако не ти помогнат нема никој. И памет у глава за друг пат.

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Како да се каже дома за првата женска? Кај кого прв да се обратиме? Мама, Тато, Баба, Дедо или Дада ако е постара?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.405
Поени од реакции
25.269
Како да се каже дома за првата женска? Кај кого прв да се обратиме? Мама, Тато, Баба, Дедо или Дада ако е постара?
Прво ти пофали и се на таа што си ја вртел од забаваче до четврто за да и биде мака.
После на домашните.

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.296
Поени од реакции
567
не гледам овде проблем ... проблем ќе беше ако женско сака да каже дома за прв дечко ...

Член од
16 јуни 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Хм...Стварно незнаев кај да се обратам -.-
Имам 18 години и со дечко ми сум 8 месеци а он има 19...Проблемот е што не сум имала односи до сеа а толку на моменти ме пали што ми иде сама да ги почнам работите ама глупо ми е да не изгледа ко да не сум видела машко...
Незнам дали ми е време, дали е доволна нашата созреаност и дали доволно сме заедно. Мислам дека доволно добро го знам но некако пак не сум сигурна.. ми требаат ваши мислења :/

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Имам 18 години и со дечко ми сум 8 месеци а он има 19...Проблемот е што не сум имала односи до сеа а толку на моменти ме пали што ми иде сама да ги почнам работите ама глупо ми е да не изгледа ко да не сум видела машко...
Незнам дали ми е време, дали е доволна нашата созреаност и дали доволно сме заедно. Мислам дека доволно добро го знам но некако пак не сум сигурна.. ми требаат ваши мислења :/
За болдираново прво. Нема врска нормална појава си е тоа,чим се осеќаш така можеш да му кажеш онака узмуабет да спомнеш на шала а у .. А за твојата сигурност неможе никој од тука да знае дали треба или не треба. Све е у твоја глава али според мене не треба многу многу да се замараш. Just do it :D

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Абе уживај во врската, грабни го и партал напрај го! Не мисли како ќе изгледа, зошто то е нормално! А јас мислам дека твојот иден ебач не би имал ништо против! Ти кога ќе му се пуштиш мислиш тој ќе мисли Аа види ја оваа ко да нема машко видено? :P ....

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Незнам дали ми е време, дали е доволна нашата созреаност и дали
доволно сме заедно. Мислам дека доволно добро го знам но некако пак не сум сигурна.. ми требаат ваши мислења :/
Златна рокни се, ич не се мисли :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Како треба мушко да се осеќа ко ќе добие корпа оти е премногу муж тоест недоволно исфеминзиран тоест метросексуализиран?

Kajgana Shop

На врв Bottom