Извини вака ако ти пишувам ама каква жена си ти да не му дадеш еден шамар затоа што те фати за газ? Твојот дечко изгледа мисли дека никаква реакција не си покажала. Незнам какви се тие “другари“ што ги има он, да сум бил дечкоти ќе ги изчукав и тоа здраво, за друг пат да знаат дека не смеaт да те чепкаат.
Покажи му на дечкоти дека он е најединсвениот дечко во твојот живот. Не смееш сега да си ќутиш.
Значи јас не го оставав ни дечко ми да ме фаќа за газ, а не па неговите другари. Додека правевме муабет тројцата, го удрив со шамар и за тоа што лажеше за се и за тоа што ме фати за газ, а кога ме фати за газ во кафичот не ни можев да го удрам беше голема гужва. Со шамарење немам проблем, кога треба шамарам
Иначе "дечко ми" знаеше многу често да се тепа и да прави проблеми ама од кога се фативме многу се смири зошто јас несакав да е таков и се смена значи 90% . Ќе го исчукаше и другар му ама него му поверува ... Иначе не сме смирени ама во добри односи сме ..
)
--- надополнето: Jun 14, 2012 3:10 AM ---
ne znam so da napravam premnogu sum uplasena ...se bi napravila samo da ne se doznae doma ... ne se pretstavuvase takov.. na na krajot si go otkri liceto... i mi gi najde slabite tocki i sea me mava ...
Ќе појдиш во некоја теретана и ќе си најдеш некое напумпано МАЖИШТЕ и ќе го поканиш на кафе. На тој кабриолетот исто ќе му закажиш состанок као "смирување". Ќе закажеш состаноци со двајцана на исто место, ама со кабриолетот 15мин покасно. Кога ќе те види кабриолетот со другиот ако има некаква жешка реакција од страна на кабриолетот, тогаш "muscular boy" ќе го масакрира. Па уште ко ќе види дека е кабриолет лелелее има пердуви да летаат ... Ако мислиш дека можиш да го направиш ова и ако си доволно храбра, направи го. Не ти мислам ништо лошо и ова ти го пишувам најсериозно зошто моја другарка има имано поголем од овој проблем со еден ТЕЖОК психопат, само што не беше кабриолет, и и помогна еден напумпан другар ама овој и кога ги виде не напраи никаков проблем зошто се уплаши од глетката. Биди храбра и не му покажувај слабости, а тој ако беше МАЖ, немаше да се заканува на жена. А за твоите дома не се плаши, тие само можат да ти помогнат, никој родител несака на своето дете да му одмогни. Со лесно.