Па се виде кој е бе, научи се прво да пишуваш па после коментирај. И смешно ти е нели? колку е слатко да се насмееш кога ќе сфатиш дека си глуп
Имам уште многу аргументи не се секирај, ама што очекуваш да му кажам на неандерталски верник во чичко со бела брада шо лебди таму некаде нагоре? Можам само да го иритирам, да му се смеам од страна и да си терам зафрканции на негова сметка. Зарем стварно помисли дека ќе правам сериозен муабет со несоодветна личност?
Јас знам да пишувам не се секирај. Барем сум попаметен од тебе, а се смеам зашто се замараш со глупости. По тоа се гледа колку си глупа личност.
Не се секирам ич, не бери гајле. Да имаш ти аргументи нема со вакви банални работи (откривање граматички грешки) да се замараш ГЛУПЕРДА НИЗАЕДНА

. Се гледа до каде ти е паметот и КОЛКУ СИ НЕСЕРИОЗНА ЛИЧНОСТ штом се замараш со вакви ситници. И еве ајде јас според тебе и други членови сум "неписмен", и затоа не ви реплицирам на таквите како тебе многу "писмени"(како да не), не за друго јас не знам македонски.

. И што ми реплицираш сеуште, нели ме поздрави да идам да учам да пишувам. Ајде кога ќе научам да "пишувам" ќе им се јавам на таквите како тебе "писмени" (како да не). Не ми реплицирај повеќе, ако за тебе како "премногу писмен" (повеќе глуп/па) е понижување да разговараш со "неписмен" човек. Сега набљудувај каде сум ставил точка, извичник, прашалник, а каде не.

До каде се нема да отиде човечката глупост, во случајов твојата.