Навредливи билборди во Скопје

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Оф бе неписмен еден ти ќе ми кажуваш за неписменост:pos::pos:. Имаш и од мене поздрав, не ми реплицирај кога немаш веќе аргументи што да ми кажеш.

Па се виде кој е бе, научи се прво да пишуваш па после коментирај. И смешно ти е нели? колку е слатко да се насмееш кога ќе сфатиш дека си глуп :D

Имам уште многу аргументи не се секирај, ама што очекуваш да му кажам на неандерталски верник во чичко со бела брада шо лебди таму некаде нагоре? Можам само да го иритирам, да му се смеам од страна и да си терам зафрканции на негова сметка. Зарем стварно помисли дека ќе правам сериозен муабет со несоодветна личност?

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Јас Исус Македонски користам само прашок Билјана.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Јас Исус Македонски користам само прашок Билјана.
Еј кај си бе козо ? :) не се мешај у вакви теми бе жити роговите, дај шкртни нешо против тутунарите, млекарите ,субвенции ова она.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Па се виде кој е бе, научи се прво да пишуваш па после коментирај. И смешно ти е нели? колку е слатко да се насмееш кога ќе сфатиш дека си глуп :D

Имам уште многу аргументи не се секирај, ама што очекуваш да му кажам на неандерталски верник во чичко со бела брада шо лебди таму некаде нагоре? Можам само да го иритирам, да му се смеам од страна и да си терам зафрканции на негова сметка. Зарем стварно помисли дека ќе правам сериозен муабет со несоодветна личност?
Јас знам да пишувам не се секирај. Барем сум попаметен од тебе, а се смеам зашто се замараш со глупости. По тоа се гледа колку си глупа личност.

Не се секирам ич, не бери гајле. Да имаш ти аргументи нема со вакви банални работи (откривање граматички грешки) да се замараш ГЛУПЕРДА НИЗАЕДНА:) . Се гледа до каде ти е паметот и КОЛКУ СИ НЕСЕРИОЗНА ЛИЧНОСТ штом се замараш со вакви ситници. И еве ајде јас според тебе и други членови сум "неписмен", и затоа не ви реплицирам на таквите како тебе многу "писмени"(како да не), не за друго јас не знам македонски.:pos:. И што ми реплицираш сеуште, нели ме поздрави да идам да учам да пишувам. Ајде кога ќе научам да "пишувам" ќе им се јавам на таквите како тебе "писмени" (како да не). Не ми реплицирај повеќе, ако за тебе како "премногу писмен" (повеќе глуп/па) е понижување да разговараш со "неписмен" човек. Сега набљудувај каде сум ставил точка, извичник, прашалник, а каде не. :pos: До каде се нема да отиде човечката глупост, во случајов твојата.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Јас знам да пишувам не се секирај.
Еми еве сега пред малце заклучивме дека незнаеш,ајде негирај ја вистината ...

јас според тебе и други членови сум неписмен
Па чим сме повеќе, има нешто вистина. Почнуваш сериозно да ме загрижуваш

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Еј кај си бе козо ? :) не се мешај у вакви теми бе жити роговите, дај шкртни нешо против тутунарите, млекарите ,субвенции ова она.
Кај глеаш коза бе Бозо?

Он е Хипик Џис'з :P

И новата ветена земја му е Лас Вегас.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Еми еве сега пред малце заклучивме дека незнаеш,ајде негирај ја вистината ...

Па чим сме повеќе, има нешто вистина. Почнуваш сериозно да ме загрижуваш
Зашто продолжуваш ми реплицираш уште?
И да, нели за тебе е понижување да збориш со "неписмен", и "примитивен" човек. Зашто продолжуваш да ми реплицираш? Извини ама "неможам" со тебе "како интелектуалец и напреден":LOL: да разговарам.

:pos::pos:

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Оставете го бомбашот на мира, ако не сакате да ви го детонира компјутерот.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Зашто продолжуваш ми реплицираш уште?
И да, нели за тебе е понижување да збориш со "неписмен", и "примитивен" човек. Зашто продолжуваш да ми реплицираш? Извини ама "неможам" со тебе "како интелектуалец и напреден":LOL: да разговарам.
Без наводници :love:

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Оставете го бомбашот на мира, ако не сакате да ви го детонира компјутерот.
ТИ БЕ УШТЕ НЕ МЕ ПРИЈАВИ ВО ПОЛИЦИЈА И КАЈ МОДЕРАТОРИТЕ:) ???
Искрено се "загрижив" многу и чекав да ме пријавиш Ете не требаше да се покажувам и откривам пред вас дека сум "терориста" и "христијански фундаменталист":pos:. Кутро детенце, не ги плаши со мене жити се:facepalm:
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 18:03 ---
Без наводници :love:
ИГНОР

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
ТИ БЕ УШТЕ НЕ МЕ ПРИЈАВИ ВО ПОЛИЦИЈА И КАЈ МОДЕРАТОРИТЕ:) ???
Искрено се "загрижив" многу и чекав да ме пријавиш Ете не требаше да се покажувам и откривам пред вас дека сум "терориста" и "христијански фундаменталист":pos:. Кутро детенце, не ги плаши со мене жити се:facepalm:
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 18:03 ---

ИГНОР
Моите деца ќе ги плашам со тебе. Чекај, уште не сум почнал со хорор приказни и ти како главен лик у нив :P

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Моите деца ќе ги плашам со тебе. Чекај, уште не сум почнал со хорор приказни и ти како главен лик у нив :P
:pos::pos: ИИИИИИ у П.М, не сум бил свесен и не сум знаел ни самиот дека сум многу "страшен" и претставувам "страв и трепет" на форумов:pos:. Плус и како главен лик ќе ме има во хорор приказни за мали деца. Ти да не бидеш писателот?

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
:pos::pos: ИИИИИИ у П.М, не сум бил свесен и не сум знаел ни самиот дека сум многу "страшен" и претставувам "страв и трепет" на форумов:pos:. Плус и како главен лик ќе ме има во хорор приказни за мали деца. Ти да не бидеш писателот?
A кој друг? :D

♫♪ Kој се плаши од темплар лош, три за грош, три за грош...♫♪

Kajgana Shop

На врв Bottom