Па не е се до графичката. Перформансите на PC то зависат од најслабата карика.
Сигурно од звучната картичка не му е тоа. :icon_neutA da te prasam , sea poso imam oste 256 MB ram i grafi4ka 5600 Geforce imam mnogu delay i mnogu mi secka toa warcraft , a koga ke mu tekne koga ke zakoci se poremetuva slikata se pokazuvaat pikseli. da mi pomognes so instalacijata na taa ATI , i link po PP za drajver
3 години преку сила графичките што ке изезат за 3/5 години ке бараат повеке од corei7,каде е GTX295 25 и кој бренд,или ти кажуваш дилерски цени?
Лесно е за напојувањето, директно во штекот. Само тие 25xxx се проблем. Ама што ќе ти е, имаш за 11xxx супер HD4890.Galaxy е графичката, ја има во Anhoch, цената е за крајни корисници.Ја држев во раце, графичката е , ама пусти желби, се нема кеш, а и напојување богами. :pos2:
Како мислиш крајни корисници ? Иначе оваа е сингл пцбGalaxy е графичката, ја има во Anhoch, цената е за крајни корисници.Ја држев во раце, графичката е , ама пусти желби, се нема кеш, а и напојување богами. :pos2:
Па сигурно не е до звучната картица но може да биде од:Сигурно од звучната картичка не му е тоа. :icon_neut
Како мислиш крајни корисници ? Иначе оваа е сингл пцб
верзија затоа е поефтина (повеке грее) помалце ги кошта
нвидиа да ја направат,башка Галакси не е фирма позната
по квалитет кога се работи за графички, мада не се ни толку лоши.
хехехе... комшија ми е Никола па знам зашто прашува... да споредиме цени и да видиме која ја има за шиткање...мора АГП да земе...затоа прашуваме...освен некоја 7300ГТ ако најдеме... а може и таа АТИ да ја земе... пошто овие АТИ малце се тешки за рангирање...хехехеgeforce 6600 (без GT)
Инаку двете се стари графички. Ова што си ја нашол некој останат примерок, го извале од визба.
И друго, што пак Nvidia. Што му фали на ATI. Кој те лажел дека ати не чинат тешко те излажал. (повеќе од половината што продаваат комјутери се неписмени, да знаеш.)