Сè за опаѓањето на косата - совети и искуства

Член од
24 ноември 2011
Мислења
206
Поени од реакции
116
Јас моментално користам нешто ко пилфуд ама на киркланд америчко е.... сабајле и навечер се става на скалпот, а исто така насабајле пиам 1/4 од апцето финпрос... распрашајте истражувајте и слично... иначе со овој склоп дефинитивно ми прекина процесот на опаѓање и задниот дел ми се подобри т.е загусти... апчето е заебано али јебига мора да се проба :D
Кажи ми , Финпрос-от на рецепт се зема и за колку време забележа резултати?

I

IBIZA SOUND

Гостин
jas zemav pilfud 2%
koj go koristel neka kaze nesto poopsirno kako se nanesuva itn :)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Користам гел од 8мо одд, сеа сум 1ва на факс, да чукнам во дрво нема паднато ништо, но од ко ве прочитав овде стравот вкоски ми го ставивте и сеа префрлив на восок :eek: , исклучиво некој квалитетен, во случајот зедов Taft, што би било подобро Гел или Восок кој е поштетен?o_O

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Користам гел од 8мо одд, сеа сум 1ва на факс, да чукнам во дрво нема паднато ништо, но од ко ве прочитав овде стравот вкоски ми го ставивте и сеа префрлив на восок :eek: , исклучиво некој квалитетен, во случајот зедов Taft, што би било подобро Гел или Восок кој е поштетен?o_O
Ако окелавуваш од восок и од гел биди сигурен дека нема да окелавеш. :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
Лошо е било кое да го користиш ама гелот е неколку пати поштетен од восокот.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Ништо не те сфатив :eek:
Ако си ја прочитал темата одпочеток ке сфатиш. Ништо не делува на косата што ставаш надворешно, туку цела работа е од хормоните.
Значи нема шанси да окелавеш од восокот или од гелот!

dsk

Член од
28 август 2011
Мислења
7
Поени од реакции
1
Zdravo
Me interesira dali nekoj od vas ima ideno na pregled(mikroskopski) kaj dr. ancevski i eventualno na laserskata terapija kaj nego.
http://www.ancevski.com.mk/index.php/presaduvanje-kosa/38-tretman-za-sprecuvanje-na-opaganje-na-kosa

Bi sakal da slushnam iskustva i mislenja za cena i dali ima nekakov efekt od terapijata.

Istite pregledi i laserski tretmani gi ima i vo dermamedika i dr. vais, kolku shto najdov na internet

Bi bilo ubavo dokolku nekoj ima ideno ili ima nekoi informacii istite da gi spodeli.

Fala :)

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Zdravo
Me interesira dali nekoj od vas ima ideno na pregled(mikroskopski) kaj dr. ancevski i eventualno na laserskata terapija kaj nego.
http://www.ancevski.com.mk/index.php/presaduvanje-kosa/38-tretman-za-sprecuvanje-na-opaganje-na-kosa

Bi sakal da slushnam iskustva i mislenja za cena i dali ima nekakov efekt od terapijata.

Istite pregledi i laserski tretmani gi ima i vo dermamedika i dr. vais, kolku shto najdov na internet

Bi bilo ubavo dokolku nekoj ima ideno ili ima nekoi informacii istite da gi spodeli.

Fala :)
Имам отидено на преглед и ми препиша терапија ама не одам на терапии ми рече дека може да ми подобри косата за 10 или 15 % ама и тоа не е сигурно одма што ме виде незнам како увиде одма дека имам наследна келавост микроскопски преглед не ми направи и за џабе дадов 600 ден и плус цело време ми викаше трансплатација трансплатација ова она дека е 3500 еура и сватив дека само за пари да ти земат те мотаат

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Имам отидено на преглед и ми препиша терапија ама не одам на терапии ми рече дека може да ми подобри косата за 10 или 15 % ама и тоа не е сигурно одма што ме виде незнам како увиде одма дека имам наследна келавост микроскопски преглед не ми направи и за џабе дадов 600 ден и плус цело време ми викаше трансплатација трансплатација ова она дека е 3500 еура и сватив дека само за пари да ти земат те мотаат
3500 евра ли е трансплатацијата кај др Анчевски? Ако е тоа е многу ефтино уште утре сабајле ќе идам, инаку не те мота он знае како паѓа косата кога е наследно кога е од некоја болест. Ако ти е наследно не може да се подобри џабе е се и шампони и терапии џабе фрлени пари не помага ништо само трансплатација е решение!

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
А ти корнат ли влакна при прегледи кај Анчевски?

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
3500 евра ли е трансплатацијата кај др Анчевски? Ако е тоа е многу ефтино уште утре сабајле ќе идам, инаку не те мота он знае како паѓа косата кога е наследно кога е од некоја болест. Ако ти е наследно не може да се подобри џабе е се и шампони и терапии џабе фрлени пари не помага ништо само трансплатација е решение!
Ми рече фиксна цена е 3500 евра без разлика во каква состојба ти е косата и имале многу што иделе на операции кај нив и славни личности курци палци и млади луѓе ,доаѓало тим од Гејлада и ти правеле операција

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Ми рече фиксна цена е 3500 евра без разлика во каква состојба ти е косата и имале многу што иделе на операции кај нив и славни личности курци палци и млади луѓе ,доаѓало тим од Гејлада и ти правеле операција
Ефтино е тогаш, нема врска од каде се докторите само на крај да е како што треба.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Proizvod so naziv "Caboki" navodno uspešno gi prekriva kritičnite zoni na glavata so proretcena kosa. ..... demonstracijata deluva prilično impresivno...:)

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Proizvod so naziv "Caboki" navodno uspešno gi prekriva kritičnite zoni na glavata so proretcena kosa. ..... demonstracijata deluva prilično impresivno...:)

Ова не би го гледал како решени бидејки ке заврне , ке задува ветер , на плажа како ке отидам се ке ми падне ке се посрамотам

Kajgana Shop

На врв Bottom