haCk0r
Customization Windows OS
- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 4.291
- Поени од реакции
- 1.583
зш што нема да ги врти игрите ? во наредните 5 год ммм може графичката ке прави проблем ама рамот и CPU нема шансиНе претерувај.
зш што нема да ги врти игрите ? во наредните 5 год ммм може графичката ке прави проблем ама рамот и CPU нема шансиНе претерувај.
CPU ќе биде таман, рамот скоро малку ќе биде, а графичката ќе биде како сега да имаш 9800GT нешто таказш што нема да ги врти игрите ? во наредните 5 год ммм може графичката ке прави проблем ама рамот и CPU нема шанси
Ajde cim tolku mi preporacuvate za taa se odluciv , da mi kazete tocna cena , i kako so control paneot se upravuva.Look kiddo. Моментално најдоброто што може да се најде за тебе е HD3650 од Anhoch. За 40xx денари. Ќе имаш проблеми додека да ги средаш драјверите, ама после ќе плива. Forget about 8xxx или 9xxx од nVidia, ако успееш да најдеш 7300GT или 7600GS, добро. Ако не, оди земи ја таа што ти пишав.
Wow... Колку се паднати цените.Моја препорака моментално е 4890, затоа што има многу убава цена, 11.000ден.
GTX295 е 25.000ден.
За која? За оваа?Ajde cim tolku mi preporacuvate za taa se odluciv , da mi kazete tocna cena , i kako so control paneot se upravuva.
3 години преку сила графичките што ке изезат за 3/5 години ке бараат повеке од corei7,каде е GTX295 25 и кој бренд,или ти кажуваш дилерски цени?GTX295 со Core i7 и 4 GB рам ке играш игри и во наредните 5 години а може и више
GTX295 со Core i7 и 4 GB рам ке играш игри и во наредните 5 години а може и више
5 години не,али 4 сигурно...ја со мојата канта 7300ГТ 256 ддр2, 512мб ддр1 рам, и атлон 3200+ 2.2гхз ги возам игрициве како Virtua Tennis 2009, CoD 4,NFS Carbon, (и не е се на LOW и 800Х600) али кај и да е,осеќам ке цркне компјутерчевоНе претерувај.
5 години не,али 4 сигурно...ја со мојата канта 7300ГТ 256 ддр2, 512мб ддр1 рам, и атлон 3200+ 2.2гхз ги возам игрициве како Virtua Tennis 2009, CoD 4,NFS Carbon, (и не е се на LOW и 800Х600) али кај и да е,осеќам ке цркне компјутерчево
Тоа не е возење тоа е мачење :wink:
мене ми се обраќате???:pos2:Ќе ја почува уште малце, па ќе ја шитне како антиквитет, многу пари ќе собере
A da te prasam , sea poso imam oste 256 MB ram i grafi4ka 5600 Geforce imam mnogu delay i mnogu mi secka toa warcraft , a koga ke mu tekne koga ke zakoci se poremetuva slikata se pokazuvaat pikseli.За која? За оваа?
Sapphire ATI AGP HD 3650 512MB DDR2 Dual DVI/TVO
Ден.3.870,00
Ако планираш да ја зимаш... Да те предупредам. Заборави на Vista или 7 (добро, можеби ќе ја средиш, ама јас не успеав). И заборави на контрол панелот за графичката и слични работи. Моментално сум на XP (само заради драјверите на графичката) и немам контрол панел. Нема официјални драјвери за AGP од страна на ATi, затоа ќе имаш проблеми при инсталацијата на графичката.
Other than that, сега за сега е супер... Half Life 2 на 1280*1024 + 4xAA + 16xAF + се друго на high. (yeah, не ги играм најновите игри, just keeping to the quality ones)
Незнам зашто ама 7300 доста луѓе ја пофалиле :smir:5 години не,али 4 сигурно...ја со мојата канта 7300ГТ 256 ддр2, 512мб ддр1 рам, и атлон 3200+ 2.2гхз ги возам игрициве како Virtua Tennis 2009, CoD 4,NFS Carbon, (и не е се на LOW и 800Х600) али кај и да е,осеќам ке цркне компјутерчево
Или е до рамот или графичката. Не да се слаби, нешто не се во ред. Оштетени најверојатно.A da te prasam , sea poso imam oste 256 MB ram i grafi4ka 5600 Geforce imam mnogu delay i mnogu mi secka toa warcraft , a koga ke mu tekne koga ke zakoci se poremetuva slikata se pokazuvaat pikseli.
da mi pomognes so instalacijata na taa ATI , i link po PP za drajver
А за контрол панел за драјверите. Абе, едно е на хартија, а друго во реалноста нели? Јас ја имам истата графичка, зборувам од искуство, исто како и 99% од сопствениците на некоја HD3xxx AGP.Еве линк за драјвер за таа Радеон 3650 за АГП. http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx
И има треба да има контрол панел со тоа.