Da mi kaze nekoj sto e od strumica kade mozam da najdam graficka od GeForce 6000 FX do GeForce 9600 i kolku se cenite ako mozi ;d
fala odnapred
А да си земаш Sapphire HD4670 512MB?Da mi kaze nekoj sto e od strumica kade mozam da najdam graficka od GeForce 6000 FX do GeForce 9600 i kolku se cenite ako mozi ;d
fala odnapred
За колку ти ја даваат 7300тката? Да знаеш дека е прастар модел, и дека во Сет например ги има за 500-600 денари.Vi velam GeForce radeon ne.
Epa vaka , se odluciv da si zemam
nVidia GeForce FX 7300 , da mi kazete kakvi performansi ima i se toa poso ne se snavagam Bas najdoBro so grafi4ki.
znaci dali ke e doBra za igri , primer warcraft poso sea imam GeForce FX 5600 i ram 256 i mi secka mnogu warcraft , sea ke si zemam ram 1 GB , pa da mi oBjasnte dali ke odi i grafi4ka GeForce fx 7300. koi se razlikite od taa grafi4ka so mojata 5600 i taka
репарирани ?За колку ти ја даваат 7300тката? Да знаеш дека е прастар модел, и дека во Сет например ги има за 500-600 денари.
a bre zimaj ati ne bidi Lud na stari modeli ne davaj pariA GeForce 8xxx da mi preporacite nekoja cim velite deka e prestar model 7300\
А сигурен си дека имаш PCI-E слот, да не ти е AGP?A GeForce 8xxx da mi preporacite nekoja cim velite deka e prestar model 7300\
7300 serija e za AGP slot kolku so gledam oti imal 5600 a tie se AGP slot no sepak negovo e da odluciА сигурен си дека имаш PCI-E слот, да не ти е AGP?
Епа ако е така тогаш не сум баш сигурен дали постои било која графичка на NVidia од серија 8 што е на AGP или на ATI од серија 4.7300 serija e za AGP slot kolku so gledam oti imal 5600 a tie se AGP slot no sepak negovo e da odluci
p.s proveri dali ti e kompaktibilna so matichnata t.e voltazata koja ja koristi matichnata i grafickata dali imaat ista voltaza
Look kiddo. Моментално најдоброто што може да се најде за тебе е HD3650 од Anhoch. За 40xx денари. Ќе имаш проблеми додека да ги средаш драјверите, ама после ќе плива. Forget about 8xxx или 9xxx од nVidia, ако успееш да најдеш 7300GT или 7600GS, добро. Ако не, оди земи ја таа што ти пишав.A GeForce 8xxx da mi preporacite nekoja cim velite deka e prestar model 7300\
Нема везе, ионака е 4 години стара графичка, што ке го лжат во некоја продавница за 3-4000 за истата, може и вака да си ја земе. Мое лично мислење е дека не му се исплати да фрла пари по старот ПЦ него да собира пари за нов.репарирани ?
+1 се прави за едно 15к солиден пц за сурфање филмчињаНема везе, ионака е 4 години стара графичка, што ке го лжат во некоја продавница за 3-4000 за истата, може и вака да си ја земе. Мое лично мислење е дека не му се исплати да фрла пари по старот ПЦ него да собира пари за нов.