Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се сите пички како тебе бе сине да ќутат и да се јавуваат само по потреба со благо ретардирани "животот е убав" постови.
Ја скрши вазната берлускони со ова,ова најверојатно ќе ни биде најголемо засилување.
И не трипајте,ако ова Лето успеа да си се договори силва и цела сцена од шпанска серија да направи тогаш веројатноста е голема и за следното лето,а и ова до крај којзнае што ќе се деси,затоа викам дека ако веќе оди,дали сега или после подобро сега да ги соберат Сако и Деде.....ако не нормално дека сакам да остане до крај на кариера тука со капитенската лента на рака.
Сега ќе биде интересно за Ибра,ништо чудно тој да го јаде стапот сега,мада после ова кој и да си оди сеедно ќе ми биде.
Сега ќе биде интересно за Ибра,ништо чудно тој да го јаде стапот сега,мада после ова кој и да си оди сеедно ќе ми биде.
Барем да си кажеше претходно дека не планира да троши пари а не да измислува сценарија со продажба на Т.Силва и на крај демек он испаднал добар и нема да го продаде го сака клубот ги сака навивачите им ја исполнува желбата... итнif Thiago Silva won't be sold, Milan's market will be based in low-cost and free signings.
Па тоне бродов,со ваква трансфер политика нормално дека ќе тоне.‘‘Ќе го јаде стапот‘‘ или ‘‘ќе се спаси од бродот што тоне‘‘ ?
Со напуштање на еден ваков Милан со ваква трансфер политика не може да се уназади туку само може да направи чекор напред.Тој ЛШ како прв напаѓач во Х тим нема шанси да освои но барем ќе освои домашно првенство што тука му е ставено под еден огромен прашалник.Инаку моментално првиот тим и не е нешто лош за моменталнава Серија А ама за во ЛШ нејќам ни да помислам што може да ни се случи.
До 2016 мало морген,нека му дадат 7 мил. до 2018 и нек си ебе матер,ѓубре платеничко и тој испадна на крај.