Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме разочара, со ова бројкава 31..Комшики, со нашата и вашата трансфер политика, можеме од сега да им го честитаме 28то Скудето на затворениците од Торино...
Значи ќе имамо една појќе од васДругата сезона титулата оди во Милано!
Искрено не ми е битно, се додека затворениците не ја земат!Значи ќе имамо една појќе од вас![]()
Абе, колку треба да си напушен за да веруваш во тоа дека некој ќе се самоубие заради заминување на еден фудбалер од некој тим? Го кажав тоа на шала, а за Силва влакно од косава не би си дал .... не се возбудувај одма.Вчера се зачленил на форумов, сега ќе кажува кој бил арен кој неарен.ПСЖ не верувам да се откажа, еве и Сако го понудиле за трансферов (според Mediaset). Е сега Силва си е Силва незаменлив е ама Сако и некои 30 - 35 милиони и не е така лошо + после тоа ќе му извршат притисок на Берлу за продажбата па ќе мора да ги вложи и тие 35 милиони за трансфери летово
Иначе јас како и сите други сум да остани Тиаго. И дај бе искулирајте многу се нервирате, што и да прават знам дека во Септември ќе имаме добар состав, Белу нема да го остави клубот на цедило, и овој па Born to be Rossonero ќе се самоубиeл ако си заминел Силва ако останел ќе шетал гол, абе дечко арен ли си ти?![]()
Абе, колку треба да си напушен за да веруваш во тоа дека некој ќе се самоубие заради заминување на еден фудбалер од некој тим? Го кажав тоа на шала, а за Силва влакно од косава не би си дал .... не се возбудувај одма.Вчера се зачленил на форумов, сега ќе кажува кој бил арен кој неарен.
И тебе неможе да ти се најде крајот сега ...Милан може да создаде најдобра одбрана во свет за наредни 10 год. само ако се паметни,го собираат Сако и некои 20-30 мил не е битно,го купуваат Деде и чао пријано.