Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Комшики, со нашата и вашата трансфер политика, можеме од сега да им го честитаме 31вото Скудето на затворениците од Торино...

Комшики, со нашата и вашата трансфер политика, можеме од сега да им го честитаме 28то Скудето на затворениците од Торино...
Ме разочара, со ова бројкава 31..
Другата сезона титулата оди во Милано!

ПСЖ не верувам да се откажа, еве и Сако го понудиле за трансферов (според Mediaset). Е сега Силва си е Силва незаменлив е ама Сако и некои 30 - 35 милиони и не е така лошо + после тоа ќе му извршат притисок на Берлу за продажбата па ќе мора да ги вложи и тие 35 милиони за трансфери летово :)

Иначе јас како и сите други сум да остани Тиаго. И дај бе искулирајте многу се нервирате, што и да прават знам дека во Септември ќе имаме добар состав, Белу нема да го остави клубот на цедило, и овој па Born to be Rossonero ќе се самоубиeл ако си заминел Силва ако останел ќе шетал гол, абе дечко арен ли си ти? :D

Не ми е јасно,немаат пари сакаат да го продадат Силва,а пустиле официјална понуда за Yarmolenko од 20 милиони.Па ако купуваат играч од 20 милиони нека бараат играч од одбрана или средина каде што очајно ни треба уште некој играч ако сакаме да постигнеме нешто нареднава сезона,а не да земат уште еден напагач.Тука ги имаме Ибра,Касано,Пато,Робињо и Шарваи.

Каква иронија а? :) Се плачеше по Сако тука на фан клубов, тој се сметаше за сон кој нема шанси да се оствари, а според информацииве кога станал реална опција во трансферот на Силва, Милан го одбил, барајќи само кеш. :)

ПСЖ не верувам да се откажа, еве и Сако го понудиле за трансферов (според Mediaset). Е сега Силва си е Силва незаменлив е ама Сако и некои 30 - 35 милиони и не е така лошо + после тоа ќе му извршат притисок на Берлу за продажбата па ќе мора да ги вложи и тие 35 милиони за трансфери летово :)

Иначе јас како и сите други сум да остани Тиаго. И дај бе искулирајте многу се нервирате, што и да прават знам дека во Септември ќе имаме добар состав, Белу нема да го остави клубот на цедило, и овој па Born to be Rossonero ќе се самоубиeл ако си заминел Силва ако останел ќе шетал гол, абе дечко арен ли си ти? :D
Абе, колку треба да си напушен за да веруваш во тоа дека некој ќе се самоубие заради заминување на еден фудбалер од некој тим? Го кажав тоа на шала, а за Силва влакно од косава не би си дал .... не се возбудувај одма.Вчера се зачленил на форумов, сега ќе кажува кој бил арен кој неарен.

Холанѓаниве не го зедоа Емануелсон во репрезентацја и ќе отпаднат сеа...:pos:
Тој тренерот нивни Ван Марвијк не знае дека Емануелсон може да пополни секаква позиција. Каде сакаш стави го, дај му ја топката, фати го за глава само-усмери го на која страна да трча, да не ја фуцне страната и си пичи тој, нема гајле.

Абе, колку треба да си напушен за да веруваш во тоа дека некој ќе се самоубие заради заминување на еден фудбалер од некој тим? Го кажав тоа на шала, а за Силва влакно од косава не би си дал .... не се возбудувај одма.Вчера се зачленил на форумов, сега ќе кажува кој бил арен кој неарен.

Полека смири се, не гледаш дека се зафкавам, изгледа штетно влијае трансфер периодов за твоето психичко здравје, искулирај а и гледам ти со стаж од 5 години си на форумов.

Милан може да создаде најдобра одбрана во свет за наредни 10 год. само ако се паметни,го собираат Сако и некои 20-30 мил не е битно,го купуваат Деде и чао пријано.

Само што нашите се глупи и ќе одбијат,ќе го остават силва сезонава,после ќе го шитнат на барса за 25мил и ќе го заменат за ачерби. Како и да свртиш секој исход=катастрофа освен она првото горе.

Ах да му се дават 2-30 м. на БиГ и да го соберат овај Швајнштајгер.

А и Бадштубер не е лош :)

Милан може да создаде најдобра одбрана во свет за наредни 10 год. само ако се паметни,го собираат Сако и некои 20-30 мил не е битно,го купуваат Деде и чао пријано.
И тебе неможе да ти се најде крајот сега ...

Со Аквилани до каде е работата ? Мора да му се даде него шанса само заради оваа на аватар што ја носам !

п.с И Интер го сака Мудингаи .... :mad:

Thiago-PSG: CLAMOROSO BERLUSCONI SAREBBE INTENZIONATO A NON CEDERE IL GIOCATORE !

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom