Иван Раденов се избрука, пародирајќи ја Калиопи!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
A зошто сте вие толку лицемерни ?

Доколку Калето не отидеше на евровизија и не се случеше тоа што се случи (одличен настап нели...) колку од вас ќе го подржеа овој Иван и уште повеќе ќе ја брукавте Калиопи ?!

И убаво си пишува Parody....
Според мене има разлика обични луѓе да се зезаат, друго е колеги (какви-такви) да се исмејаваат меѓу себе. Башка едно е шега, друго е снимање видео и имитирање. На крај краева, Македонија е мал пазар, една шака пејачи има, од нив само Тоше, Калиопи, Каролина, Владо Јаневски и Елена Ристевска можат да кажат дека стасале до некаде и направиле име и навистина живеат од музика, за разлика од другите кои го гледаат тоа како обично хоби. На крај краева, убаво кажаа порано, не е убаво да воспеваш некого до небо и после при прва грешка да го треснеш од земја и да го исмејуваш. Ај да сме знаеле дека не се во добри односи па да разберам, ама до вчера и се восхитуваше. Башка друго е на форум да се смее човек, друго е јавна личност да го направи истото - јебига, јавна личност е и треба да пази како се однесува со своите колеги, особено тие што имаат повеќе искуство од него. Најверојатно он не бил ни роден кога “Бато“ жареше и палеше низ Југославија.

Јас Калиопи ја сметам за одличен вокал, иако не ја сакам многу. Да, смешни и беа киксовите со англискиот јазик, ама никогаш не би направила видео за тоа, зашто едно е шега на туѓа сметка, друго е исмејување и обид за јавно понижавање.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Aj be, golema rabota, se posalil malce :D
Napraivte...Kaliopi ko bozem sveticata. Ubavo otpea i site ja sakate sega.

A KAJ BEVTE PRED DVE GODINI SO RUM DUM DUM KOGA SAKASE NA EVROVIZIJA DA IDE?!?!

Licemeri edni.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
старо нели е овоа , а селакот нека се засрами

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Aj be, golema rabota, se posalil malce :D
Napraivte...Kaliopi ko bozem sveticata. Ubavo otpea i site ja sakate sega.

A KAJ BEVTE PRED DVE GODINI SO RUM DUM DUM KOGA SAKASE NA EVROVIZIJA DA IDE?!?!

Licemeri edni.
А бе, кога некој е за критикување го критикуваме, кога е за фалење - го фалиме.
Калиопи со “Рум Дум Дум“ направи испад жената, муабетот “Македонија нема повеќе да ме види“ исто и беше испад и си беше за тоа соодветно критикувана, фала Богу. Ако направи пак исто, пак ќе биде критикувана. А Иван од вчера е пејач, не е ни пејач, уште нема песна издадено како што јас знам, до вчера и се восхитуваше на Калиопи, денес ја исмејува. Работа на принцип е.
Пак ќе кажам, има разлика меѓу коментар, шега на туѓа сметка и снимање јавно видео со цел некој да се исмее. Башка он и е нејзе музички колега (ако може така да се каже), колегите треба да си се поддржуваат, а не ругаат.
Тоа е муабетот, според мене.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
колегите треба да си се поддржуваат, а не ругаат.
Imam edni drugarki se ubivaat od vregjanje u drustvo (stoko, svinjo, debela, k***a i slicno, ednas se stepaa, demek interesni da se), ama pak si se sakaat :D
Moze i so Kaliopi i Ivan takva e rabotata :icon_lol: Otkaj znaes? ahahh

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Imam edni drugarki se ubivaat od vregjanje u drustvo (stoko, svinjo, debela, k***a i slicno, ednas se stepaa, demek interesni da se), ama pak si se sakaat :D
Moze i so Kaliopi i Ivan takva e rabotata :icon_lol: Otkaj znaes? ahahh
Ама не се закачуваат на Јутуб истото да го зборат една за друга, нели?
Сите имаме интерни навреди во друштво, кои во суштина не се навреди, него израз на љубов.:icon_mrgr: Ама никогаш тоа некој нема да го стави на Јутуб, особено ако тврди дека ја почитува таа особа.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ама не се закачуваат на Јутуб истото да го зборат една за друга, нели?
Сите имаме интерни навреди во друштво, кои во суштина не се навреди, него израз на љубов.:icon_mrgr: Ама никогаш тоа некој нема да го стави на Јутуб, особено ако тврди дека ја почитува таа особа.
Se zezam be Crazy :D
Bas mi e gajle so napravil Ivan i dali e vo red toa xDD

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
^ LoL Еј со топлово време ќе има повеќе зезање, така ми стои:D

Член од