Иван Раденов се избрука, пародирајќи ја Калиопи!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Who the f.ck is Ivan........Radenov?!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Го виде де, не си ќорав
А браво.......истрола, кефни се сега...........уште не си на апдејт мавнат (трол на тролови е таа верзија, имаш време дотогаш)
Да беше познат малиот (не ти, тој шо го виде неќоравиов) би пишал збор два фазла, вака и една реченица многу му е.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Неписмениов глупчо што и да прави Калиопи никогаш нема да може да ја стигне! И што, демек он многу течно знае да збори англиски?

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Зарем Иван не ја нарекуваше Калиопи како "негова втора мајка" додека траеше Идолот?

Навистина страмота. (n)

M

MrzaRules

Гостин
сељак....постигнал он нешто па му дојде времето и да критикува :facepalm:

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
А браво.......истрола, кефни се сега...........уште не си на апдејт мавнат (трол на тролови е таа верзија, имаш време дотогаш)
Да беше познат малиот (не ти, тој шо го виде неќоравиов) би пишал збор два фазла, вака и една реченица многу му е.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
На овој треба лекција да му се одржи! (y) Кој е за? :sneaky:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
веќе видено........и претпоставена реакција да бидам искрен, очекував покреативно нешто, не толку аматерско :) има време.........

иначе да подобјаснам на темава, башка офф топик, Иван можеби го направи видеото за да предизвика реакција со умисла, па точно поради тоа, зошто да му се дава внимание и да му се прави кефчето............вака ко комарче да пробрчило и ајт со здравје,

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ако ако. Пак ќе го сакаат. Ќе прави растур во Дојран и Гевгелија летово. :pos::tapp::facepalm::facepalm:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
... иначе заникаде е човекот, цигари пуше, се упрпоастил, не треба повеќе да се организа МАКЕДОНСКИ "ИДОЛ"...
Ќути...ја разбрав и дека седел на ладен бетон и плус џвакал мастика на час..го испуштивме детето од раце, се упропасти...

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Е добро утро,ова се имаше случено уште пред 1 месец...
Инаку овој Иван како што си дојде,така си и замина,ништожен и неранимајко...
ги нема квалитетите што треба да ги има еден пејач(не мислам за глас) туку за харизма и став...

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
A зошто сте вие толку лицемерни ?

Доколку Калето не отидеше на евровизија и не се случеше тоа што се случи (одличен настап нели...) колку од вас ќе го подржеа овој Иван и уште повеќе ќе ја брукавте Калиопи ?!

И убаво си пишува Parody....

Kajgana Shop

На врв Bottom