Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
По долги натегања Ањели ја прифати понудата на Де Лаурентис,па договорено е Суперкупот да се игра во Кина на 11 август.
Ми мириса дека договорил некој од Лавеци или Кавани. Или барем му расипал договор Интер-Лавеци :sneaky:

Ми мириса дека договорил некој од Лавеци или Кавани. Или барем му расипал договор Интер-Лавеци :sneaky:

Лавеци 102,3 посто е во ПСЖ , а за Кавани ... ако дадеме 40 мил. плус Матри треба да сме удрени во главата ...

Направена е, иди кај мене у теми што сум ги отворил уште стои. Ископирај го тоа среди го у ворд додај нешто ново ако треба или кој и да сака нека додаде и ке го дадеме на модераторите да го сменат ;)

Абе имаме наш во управата на кајгана :P
Гарфилд најдетего и нека ја смени и крај :icon_lol:

Ова е тоа што се збореше дека ЛЕ и ЛШ ќе се обединат?!
Не ќе да е ова! Тоа за обединувањето беше сосема друго. Тоа би била лига од 64 екипи кои би играле во групна фаза па 1/16 финале, 1/8 финале итн до финалето. Од најсилните првенства би влегувале по 6 екипи и потоа зависно од рејтингот на земјата 5, 4 итн екипи.

JuventusMk.com сега објавија демек овие ќе биле дресовите за новата сезона

252752_328687113872336_308143631_n.jpg

551586_328688983872149_1231205709_n.jpg

Нема воопшто ѕвезди да има? Само 30 на терен? Па ок, заш да не

— Aleksandar Kolarov si allontana dalla Juventus. Secondo il Daily Mail, il Manchester City rifiuterà la richiesta di prestito avanzata dai bianconeri in attesa che l'Inter si faccia avanti per il terzino serbo.

http://www.gazzetta.it/Calciomercat...ea-parma-pensiero-diamanti-911528945277.shtml

подолу читам Јоветич поврзан со Челзи за трансфер од околу 25 мил. евра........уште еден бисер се одлева од Серија А и тоа скоро сигурно,а со најавите дека ПСЖ сака да ги купи ѕвездите на Милан,после пензионирањето на Дел Пиеро,Тоти,Пирло - Серија А комотно може да се смета за една треторазредна лига

^ Плус Асамоа и Исла ако дојдат кај нас Удинезе доста ке ослабне пошто и Ди Натале шо ги држеше последниве неколку години не се подмладува. Уште Кавани и Џовинко да ги собереме и чао серија а :pos:, боље да се спојат со некоја друга лига

Доминирај!!:D ај бе нека почиња сезона!

Според calciomercatonews.com,Карло Анчелоти го сака Андреа Пирло во ПСЖ.

Драг Анчелоти,ова не е Милан.:pos::pos:

Сега читам наводно сме го договориле Верати да дојде на позајмица

Сега читам наводно сме го договориле Верати да дојде на позајмица

да не си прочитал погрешно, што ке ние верати на позајмица, најлогички е да го купиме пола договор и да остане уште 1 сезона во пескара во сериа а да собере искуство малце па после да го одкупиме целосно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom