da ne bea skopjanite neznam vie sto ke pravevteФала многу скопјанци, шо не најпрајвте луѓе... ако не дојте летово Охрид ќе банкротират пред грција.
Ние во Охрид ко ќе слушниме слична ваква изрека, вака викаме -сега се кажа, и жив остана.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da ne bea skopjanite neznam vie sto ke pravevteФала многу скопјанци, шо не најпрајвте луѓе... ако не дојте летово Охрид ќе банкротират пред грција.
Ние во Охрид ко ќе слушниме слична ваква изрека, вака викаме -сега се кажа, и жив остана.
Абе еве ти викам дома кај мене не издаваме стан, па не сме на планина, чудна работа.Можам уште многу примери да ти набројам, појди прошетај со некој локален ќе видиш дека не се сите келнери и шанкери во Охрид.
Прво од Охрид сум."Охрид ги губи туристите од кои преживува"
da ne bea skopjanite neznam vie sto ke pravevte
Охриѓани се сами криви за ситуацијава .... јас разбирам дека сакаат профит на лето ама она во охрид никаде го нема ...... све е превара почни од келнери заврши со таксисти, со кој и да имаш контакт на лето си заебан .... или финансиски или нервно![]()
На одмор се знае каде се оди- на море! Нема да те чини многу поскапо од Охрид а ке уживаш неколкукратно повеке одколку во Охрид. Во Охрид може да отидам на неколку дена и тоа во станот на шура ми али и добро ке го наполнам гепекот така да не планирам ниту денар да им дадам на Охриѓани, дури и цигари ке си купам од кај нас. Ке си се шеткам ваму таму, ке се шлапкам во езерото и динар нема да видат од мене. Така ми е планот за да им вратам за сите години пљачкосување...
Скопје е новиот туристички град во Македонија,и минатото лето имаше повеќе туристи а и ова ќе има. Хаха смешно нели.Скопје ќе биде новиот туристички град во Макеоднија
![]()