Награда „Лариса Рикелме“

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
abe ne me ebi be, lepotatvogzivota e onaa na gifon, glej so stavas, ovie hrvaticive si gi stail ej, ova e ustvari kamuflaza, t.e. ona da ti privlece vnimanie, distraction taktika koristat so cicki zasto ako nosi dres ili nesto drugo na sebe gore ke bide zasto si me majko rodila od start, ili turni me da kinisam, ne deka i vaka ne e taka ama ajde, cickata se trpi pa pominue nekako. Im ebam gaborosanite, a onaa na tribini pa postarana, nekoja strana ponazad.

Abe sedi doma, usisavaj, pravi ruceci, nemoj vaka, ti se odmili i fudbal i se.

:pos:
се напна фала ти за се .............. :pos:

Хрватиците ги стаив тука во темава пошо не знаев каде на друго место,ништо повеќе.
Гркињата да ти ја дадат да го решите спорот и таман ќе биде.

vb2Ju.gif

.

Ауу милфица :eek: . Со синчето отишла да гледа , малиот поима нема колку е лошо што ги дадоа на големиот екран . А за нас не е лошо ич . нормално (y)

Уште некоја за лаку ноќ :)
a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_euro12chick6.gif

a2YE1.jpg

Бившата на Роналдо, исто така присуствуваше на една од утакмиците.

buntes-skurriles-sexy-verrueckt-41.jpg

181078_10150857207170025_215278795_n.jpg

Доста симпатично делува девојкава.

:pos:
се напна фала ти за се .............. :pos:

Хрватиците ги стаив тука во темава пошо не знаев каде на друго место,ништо повеќе.
Гркињата да ти ја дадат да го решите спорот и таман ќе биде.
Naah, so ogled deka e grkinka, i pretpostavuvam nevrabotena e, blowjob, nisto poveke, nisto pomalku, onaka ... skromno. I nesto normalno od grckata kujna da zgotvi.

Dobro sea, italijanki, tie van konkurencija se, ne e fer sprema drugive.

Ако се бира по која изгледа најдобро италијанкава 2ра слика погоре само таа од данска може да и се рамни за сега.

Ако се иде се вкупно Русинката посебно со тој потегот како да се срами ќе тепа без проблем.

Една мала ретроспектива да напраем

Најслатка
more-Russian-hotties.jpg

Најјебозовна !
547923_384223811625888_683305423_n.jpg
]

делат бр 3
best-italian-girls-euro08_08.jpg
Au9XtNQCAAACkel.jpg

бр.2
534316_406040552775408_1255696155_n.jpg

бр.1 за сега, колку сексапил има у сликава и типкава то чудо едно, би ја земал дома со 2 деца, со мајка шизофреничкара и да незнае да готви !
czech-girl.jpg

Syn таа германката со двете пива е госпожата на Швајнштајгер, не спаѓаа у оваа конкуренција !

И најдите ми ја црвенокосата украинка од мечот со Шведска !!
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 03:29 ---
Сега засега Русинката од првата страна нема конкуренција

885910_7feb_625x1000.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom