Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
- Член од
- 27 август 2011
- Мислења
- 1.377
- Поени од реакции
- 292
Од СкајСат од ТЦ Антико (Карпош 4)
Оу па ги знам нив бе.

П.С Имаат и веб страна: www.skysat.mk
Од СкајСат од ТЦ Антико (Карпош 4)
Па сигурно работи во Conax(Digitalb), или да не впарува и Digitalb као Тотал?Ви работи на шеринг Nat Geographic, Fox Crime/Life на EUTEL W2 16.0E?
Не работат појќе. Плус германците се премествет од 19,2 на 28,2Ви работи на шеринг Nat Geographic, Fox Crime/Life на EUTEL W2 16.0E?
Шерингот им е 100 евра, али работи супер, 1-2 дневно кочи по минута-2 пошто на 12 саати се ресетира ИП адресата, и поретко Sky UK зеза, ама ми дадоа нивно бројче ако видам дека нешо јебе одма ресетираат тоа серверот, и стварно е така, супер се дечките. Се наоѓаат во средина на Антико, близу до нив е ПроКредит, нема да ги утнеш.Оу па ги знам нив бе.Планирав од кај нив да зимам дрим, ама шерингот им е 100евра, или се лажам? Шерингот од кај нив го тестирав во Златна Копачка и добро работи. Тебе како ти отвара, што отвара? Кај се наоѓаат точно?
П.С Имаат и веб страна: www.skysat.mk
Им пратив мејл и ги прашав да ми препорачаат некој евтин HD ресивер, па ќе чекаме одговор.Шерингот им е 100 евра, али работи супер, 1-2 дневно кочи по минута-2 пошто на 12 саати се ресетира ИП адресата, и поретко Sky UK зеза, ама ми дадоа нивно бројче ако видам дека нешо јебе одма ресетираат тоа серверот, и стварно е така, супер се дечките. Се наоѓаат во средина на Антико, близу до нив е ПроКредит, нема да ги утнеш.
Зошто не работат, колку што знам во конакс отвараат?Не работат појќе. Плус германците се премествет од 19,2 на 28,2
http://www.ses.com/4628719/astra-2c
Orbital location 19.2°E (to be relocated)
Зато шо полека префрлет во mpeg4, а таму картицата е впарена со ресиверот.Зошто не работат, колку што знам во конакс отвараат?
a sto ima vrska sega 19e so 16e ?Не работат појќе. Плус германците се премествет од 19,2 на 28,2
http://www.ses.com/4628719/astra-2c
Orbital location 19.2°E (to be relocated)
Па во прашањето имаше нешто и за астра, или можда сум јампороз. Како и да е, многу FTA канали на астра (das erste, zdf, einsfestival...) се со пречки, слаб сигнал а антената не е мрдната. Зато го пишав то, дека ќе имат премествење на каналите. Плус дел од скај германија исто така, мислам дека се околу 10-тина транспондери.a sto ima vrska sega 19e so 16e ?
Немат да престанит во шеринг, туку ак сакаш да гледаш ќе требит да платиш. Со гага С линија натака ќе е тешко.Ајде бе, шо збориш? И тоа ли ќе престане во шеринг? Ама гледај, edin4o има ДМ500с, а они се во mpeg4.
Не те разбирам, зошто викаш дека е тешко?Па во прашањето имаше нешто и за астра, или можда сум јампороз. Како и да е, многу FTA канали на астра (das erste, zdf, einsfestival...) се со пречки, слаб сигнал а антената не е мрдната. Зато го пишав то, дека ќе имат премествење на каналите. Плус дел од скај германија исто така, мислам дека се околу 10-тина транспондери.
Немат да престанит во шеринг, туку ак сакаш да гледаш ќе требит да платиш. Со гага С линија натака ќе е тешко.
Од каде сеа тоа со слаб сигнал се? Тие се наменети за Германско тржиште и кај нив сигналот пука, и кај нас е солиден и нема никакви пречки, + од каде па сеа дека ке се префрлуваат на 28.2? во заблуда си нешто, пошто 28.2 е наменет за Англиско тржиште.Па во прашањето имаше нешто и за астра, или можда сум јампороз. Како и да е, многу FTA канали на астра (das erste, zdf, einsfestival...) се со пречки, слаб сигнал а антената не е мрдната. Зато го пишав то, дека ќе имат премествење на каналите. Плус дел од скај германија исто така, мислам дека се околу 10-тина транспондери..
http://www.teve.ba/article/9630/transponderi-ard-a-i-wdr-a-na-astra-1m Најверојатно за ова збори mapet69Од каде сеа тоа со слаб сигнал се? Тие се наменети за Германско тржиште и кај нив сигналот пука, и кај нас е солиден и нема никакви пречки, + од каде па сеа дека ке се префрлуваат на 28.2? во заблуда си нешто, пошто 28.2 е наменет за Англиско тржиште.
така може. он нешто ги помеша брзинитеhttp://www.teve.ba/article/9630/transponderi-ard-a-i-wdr-a-na-astra-1m Најверојатно за ова збори mapet69
така може. он нешто ги помеша брзините![]()