Ќе чекам... Башка сеа му ја научив финтата..На Sony Pc Companion има горе едно check phone software update и таму ми пишува дека веќе го имам последниот излезен софтвер (2.0), И кога ќе излезе апдејтот ќе ми пиши сигурно дека има достапен апдејт...
Да ама јас и многу други имавме проблеми со pc companion, така да најдобро симни го Sony Update Service http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/ и нема да имаш проблем при инсталацијата на ICS 4.0Ќе чекам... Башка сеа му ја научив финтата..На Sony Pc Companion има горе едно check phone software update и таму ми пишува дека веќе го имам последниот излезен софтвер (2.0), И кога ќе излезе апдејтот ќе ми пиши сигурно дека има достапен апдејт...
Кај мене е: Стискаш кај што е за намалување на звукот и сеуште држиш и стискаш кај што ти се приклучува телефонот..И на компјутер ќе ти излези дека можиш да ги отпуштиш копчињата... Телефонот треба да е исклученСакам да инсталирам ICS на мојот Xperia mini pro , најдов инсталација за истото само незнам која е комбинацијата од копчиња за да го вклучам recovery mode-от . Има некој идеја како можам да го направам тоа ?
Чини за нешто телефонов ???Иначе имаш кај тастатурата еден клуч. И држиш 2/3 секунди и отпушташ и ти оди кај што е за подесување тастатурата, и ќе си го најш тоа што ти е за мењавање и ќе си го мениш...Значи тотален нуб сум во ова затоа да си прашам.
Дали има апликацја која на телефон со тач ти дава qwerty тастаура, а не оваа стандарната за повејкево телефони со броеви од 0 до 9 и букви на нив. Значи кога ке пишам на fb chat или twitter да не се замарам многу.
За овој телефон се работи http://www.gsmarena.com/motorola_fire_xt-4160.php
И да ти направи репорт, а нема сигурно, кај ќе те пријави?Да прашам во врска со пиратеријата. Користам Samsung galaxy s2, и има некои игри по торенти што сакам да си ги симнам и инсталирам на мобилниот. Дали има начин мобилниот да примети дека користам пиратерија и некаков report да ми направи? Или да се блокира некако поради присуство на пиратерија...
Слаба тема ми е мобилнава технологија, затоа може нубско е прашањево