Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
LIVE NM - PSG-Thiago, Milan Channel also announces negotiations just begun. Already found a replacement for Silva

Деде ќе биде негова замена. :pos:

So basically, Milan have decided that Dedé from Vasco da Gama will be Thiago Silva's replacement, according to Sky Italia.
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 21:11 ---
ДА ВИ ЕБАМ МАТЕР СКАПАНА ЕБЕТЕ СИ МАТЕР КОПИЛИЊА ЕДНИ СКАПАНИ, КОЈ ВЕ ИСКУЧИ ДА ВИ ЕБАМ СВЕ ДА ВИ ЕБАМ !!!

Ибрахимович ако не се буни што за Шведска репрезентација игра со онакви дрва зад него, не сакам глас да му чујам за Милан! :pos:

Ај намалете тензија де...Ниту еден играч не е поголем од клубот. И коа би заминал Силва, сигурно ќе извадиме некој нов ас од џеб! :D

Јас изглеа ризикувам да бидам најомразен овде на фан-клубов заедно со Галијани и Берлускони, ама дајте не паничете, рано е за депресии, ќе биде Милан во ред, сигурен сум! :)

Yeah right! ;)

Единственото нешто што вредеше во тимот да се гради догледната иднина врз него беше Силва. У година кога ти заминуваат 5 играчи што не си можел да го замислиш Милан минтиве 10 години. Ти се одлучуваш на ваков потег. Најачи потези праиме мајке ми јас незнам Антонини Бонера поради кое фудбалско знаење успеаа да се одржат толку време во Милан.

Ма волку разочарано се немам чувствувано одамна џабе го пишувам постов кога неможам да ги искажам гневот. После ова и Меси да го донесе ... итоа не само да го донесе ... туку да го донесе на фри трансфер нема да анулира од негативните бодови кај мене Берлускони/Галијани.

Абре глупи ли се 50 мил ќе земат а во денешно време со тие пари двајца квалитетни играчи нема да земат веќе и просечните имаат цена од 15 мил а не пак класа играчи :tapp:
можеби просечни како озил (15 м), сахин ( 10 м ) и истиот - силва за 10 милиони :pipi:

можеби просечни како озил (15 м), сахин ( 10 м ) и истиот - силва за 10 милиони :pipi:
Не пали тоа секогаш, Хунтелар 15 милиони Робињо 18, Фламини без пари, Таиво без пари, Дидач Вила 10 милиони, Мезбах 5 милиони, Роналдињо 20 милиони

Mediaset reports that Milan now will try to convince Nesta to sign a 1-year contract extension.

Бедно бедно.
Што ќе кажеш сега Нино?

Е ако најдеш оправдување за човеков да го мачат и да го враќаат тогаш алал да ти е:pos:

Бедно бедно.
Што ќе кажеш сега Нино?

Е ако најдеш оправдување за човеков да го мачат и да го враќаат тогаш алал да ти е:pos:
Џабе го бараш неговото мислење... и сам знае колку е саат ама политички науки ...

Јасно е дека навивачите ќе бидат многу разочарани и гневни, ама јас мислам дека е полесно и побезболно да се надеваме дека сепак имаат план и заминувањето на Силва ќе биде надокнадено. Препорачувам кој може да биде таков, да биде! Јас можам и сум, барем засега! :)

Мислам дека никој од нас тука кога би бил на место на овие во управата не би одбил онаква понуда во денешно време и вакви услови. Џабе збориме. И играјќи менаџер можете истото да го сфатите. :) Пола нека инвестираат и добро ќе биде. Многу површно и емотивно гледаме на работите. Многупати ни се случувало истото. Сега ќе ги колнеме и Берлускони и Галијани, а после некое време ќе ги величаме како мајстори за трансфери.
Нема потреба од паничење, ако некому гори под нозе и ќе гори летово, тоа ќе бидат Галијани и Берлускони. Ваљда ќе се извадат некако од тој пекол. Се надевам. :)
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 21:56 ---
Бедно бедно.
Што ќе кажеш сега Нино?

Верувам дека ако вистина го убедуваат,тоа е само заради тоа што им треба присуството негово во тимот, а нема за да го малтретираат да игра не знам колку.. :)

Џабе го бараш неговото мислење... и сам знае колку е саат ама политички науки ...

Не бе брат..Не е до политички науки.. :) До мене е..Некоаш сум превише идеалист и оптимист.. И други ми рекле дека не ми чини, ама јебига, што да речам.. Полесно ми е вака.. :)

Еве добар знак од небото.. И Шевченко и Ибра дадоа гол за репрезентација! :pos:
Ајде другови, опуштено, се ќе биде добро! :)

Ти другарче на некои тешки апчиња и дроги си,тоа да ти кажам јас. :icon_lol:

Баталете ги гомната г и б бе,видете го Шева како си брца голчиња. :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom