Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ова више не е наивна ситуација, Галијани и Браида ги нема да коментираат, агентот остава протор со изјавата и сеа више и јас верувам во ова дека Силва оди во ПСЖ. Анчелоти и Леонардо се таму, ќе понудат некојси 55 милиони и тоа е тоа. Трансферов е 90% завршена работа.

После ова верувам дека наши се Астори и Ачерби, најверојатно и Деде од јануари. Верувам дека ова не го прават на слепо и више имаат стратегија смислена за пост Силва. Ова значи и дека само Силва заминува од Милан летово, а и дека шеикот нема да мирисне ништо од акциите.

Верувам и дека навивачите ќе бидат полудени после ваков трансфер, а тоа ќе значи дека Галијани и Берлускони некако ќе мораат да одговорат.
Не верувам дека ќе ги потрошат сите пари, ама заедно со добивките од платите што ги имаме, ќе потрошиме 30-40 милиони ова лето.

Им се лутам на Берлукони и Галијани, но сеуште им верувам дека знаат што прават. Му се лутам и на Тијаго Силва што се понаша како Кака пред да си замине во Реал. Колку и да е приморан да си оди во ПСЖ заради страшна сума која ја нудат, навивачите не заслужуваат да се понаша као пичка и да се крие. На крајот на краиштата сите знаат дека нема многу да жали многу затоа што ќе има 3-4 пати најмалку поголема плата таму.

Јас верувам дека Милан не зависел никогаш од само еден играч и така ќе биде и овојпат.
Напаѓајте сега и плукајте колку сакате, јас сум уште оптимист и идеалист, Галијани уште е мајстор за мене и уште верувам дека ништо не е така црно како што ќе изгледа после трансферов.

Фала му многу на Тијаго, со среќа нека му е, ама во ПСЖ нема да види ништо поголемо од шампионска титула во Франција, во тоа сум скоро сигурен.

нека си иде бе, ве боли курот ;)
нит милан ми е клуб од мојот град, нит ќе биде... па толку да се нервирам
ќе има и други играчи на неговата позиција, не е незаменлив.

али нема да си отиде

Овој Франциски весник исто како и Каталонскиот од минатата недела што имаше напишано дека Силва им кажал ДА, исто и Пато го направи играч на ПСЖ и сите останати како Агуеро, Кака и други големи играчи. Ја не верувам дека ќе иде кај нив a овие демек нуделе 50 мил, а прочитав некаде дека Галијани не можел да одговори на ова оти бил на презентацијата на некое си ДВД на Инзаги. Ајде па сега се појави вест дека и Малдини ќе идел во ПСЖ да биде помошник и он ќе го наговорил Силва да потпише. :pos:
Добра заработка ќе имаат весниците овие 3 дена. (y)

После сево ова Пато е мојот херој кој категорично рече останувам во Милан,дали ради пичица или незман што ама рече НЕ....за разлика од Кака и Силва (ако оди)...кој цело време јадеше трици и си замина...да сакаше можеше да рече НЕ.

well done :tapp:
Ja neznam real kako ne sitka glavni igraci kako barsa,mancester,baern, celzi, juve..... Ova samo na nas inter i arsenal ni se desava... Sheva go preboliv, kaka go preboliv.... Silva... nema sansi! vo momentov podobar na taa pozicija nema

The Rossoneri's official channel Milan Channel, has denied the negotiations between AC Milan and PSG. According to leaked at the moment are just rumors and not very concrete. At the moment, however, notices of denial there are none. From the company did not confirm the presence of Thiago Silva in Paris. ;)

Јас Пато го сфаќам како тој последниот од филмот 7-те величенствени,тие што ќе одат да го бранат селото од разбојници и малиов ќе се заљуби у една селанка и крај кога соборците негови ќе си одат,НАЛИ тој останува да си живеат среќно засекогаш :) ......така и прлево наше сите јаки од тим си одат ама дур е Барбара тука тој не иде нигде.
Се надевам дека ќе имаат и деца па да си остане до крај на кариера тука Пато.
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 17:33 ---
The Rossoneri's official channel Milan Channel, has denied the negotiations between AC Milan and PSG. According to leaked at the moment are just rumors and not very concrete. At the moment, however, notices of denial there are none. From the company did not confirm the presence of Thiago Silva in Paris. ;)
Ова ништо не значи.

Уште утре може да потпише за ПСЖ.

Хумелс 16 милиони
Коларов/Сисоко 11 милиони
Ериксен 15 милиони
Витсел - Таиво плус 7 милиони !!
= 50 мил

Нека иде нека игра у Псж нек си јебе мајката нема ни да ни текне на него !!

Али не веруем дека пареве вака ќе се инвестираат и ќе ни текнува на него многу другата година кој ќе ни играат МекЦес и Ачерби у одбрана !!

Марли ко ќе го земеме Хумелс за 16 милиона титни ми а јас ќе ти се јавам и ќе те частам пивце,број у сандаче:pos:

Тие пари ако случајно Тиаго си отиде нема да бидат на трансфери потрошени сигурно.

Ja neznam real kako ne sitka glavni igraci kako barsa,mancester,baern, celzi, juve..... Ova samo na nas inter i arsenal ni se desava... Sheva go preboliv, kaka go preboliv.... Silva... nema sansi! vo momentov podobar na taa pozicija nema
Кака ви беше најдобра зделка евер... Е сега, Шевченко поим неам зашто го шитнавте...

На тие клубови не им требаат пари, ама нашиве а видат поќе од 30 милиони, одма им се поматува умот.Шо мислиш ти? Затоа само нас ни бараат фудбалери, ги знаат газдиве какви се лакоми за пари.Кај Реал се кажува, тој и тој не е на продажба и така е.И две милјарди да се, не им е гајле.Нашиве за тие пари фамилијата ќе си ја продадат.

Штом ПСЖ давале 50 мил Сити ќе излезе со понуда од 70 мил + играч :pos:
Демек според медиумите во 18:30 ќе имало средба помеѓу агентот и оние говедата од ПСЖ ајде да видеме шо ќе биде.
Инаку Сити планира да ни го украде Витсел и сега ќе фрлат 20 мил и нивен е :facepalm:

Кака го прежалив одма.
Шева уште го немам прежалено.
Силва,па само ќе кажам ако веќе оди негде подобро во ПСЖ отколку во барселона.

Инаку РЕАЛНО гледано,50 мил. се многу пари на тие да додаде уште 20-30 берлу,галијани ќе направи тим Милан да гази 5-6 сезони.......АМА факт е дека тие пари ќе одат за покривање долгови,како замена :facepalm: ќе се земат Ачерби и такви кловнови и толку ќе биде од нашите шампионски амбиции.

Инаку ако си оди Силва,Ибра сигурно ќе се запраша,што по ѓаволите барам јас овде ? :icon_lol:

Хеј,незнам што се жалиме ние тој е најголема жртва во ситуацијава,го истролаа му ветија проект :pos: за освојување Л.Ш. и типот се прелажа.
хахаха еее трагедијо Миланска

Кака ви беше најдобра зделка евер... Е сега, Шевченко поим неам зашто го шитнавте...
My ass...
Сити само 5 месеци пред да отиде во Реал ... на полусезона нудеа 100 милиони за Кака... исто неможе да се заборават и понудите 30 милиони + Ван дер Варт + Робен .. и Снајдер имаше комбинации...
Офкорс де бест диал евер!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom