Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
B

BrunoFresh

Гостин
Драга Кајгич,

утре го полагам последниот испит за оваа година и нека се гони се у п*чу материн. Се отепав од учење деновиве. Посакај ми среќа, а и сите други членови.

Благодарам.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ..

паднаа дрвата, скинаа кабловската, ама мене ми е гајле, јас си имам бум

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Мртва уморна сум, капната скроз.Убаво го утепав цел ден у Велес.Благодарение на мојот прекрасен водич си поминав фантастично:) Не го видов цел како и да е, но секогаш има нареден пат нели?Каква скара сум јадела.. божее.. оргазам :) А и зајдисонцето е прекрасно од автобус.. Абе прекрасности!
Сеа следува оптегнување во фотеља под клима и гледање на вечернава утакмица мх мх!
Ајт, киска.

С

Сатори

Гостин
Драгана,
во моментот кога ќе се решиш да се посветиш на self growth, се појавуваат милион можности за romance investment. Ама тоооолку ми е добро што не би се менувала со никој на светот во моментов! :vozbud:
I say I'm hooked on a feeling,
And I'm high on believing,
That your in love with me.
I'm hooked on a feeling.

K

kalimer0

Гостин
Време е за промени :sneaky: ама не како тие предходно, овие ќе бидат екстремни... џа или бу да му ебам матер не се трпи ова повеќе :mad:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана, помина петок вечер, сабота денски, сабота вечер и недела денски. Неверојатен викенд. Успаеав се да постигнам и да си поминам одлично. петокот вечер - кафана со велешки песни. Ми ја наполнија душата. Спиев 4 саати и почна сабота денски. Се изнашетав. Неверојантно друштво. Да ми кажуваше некој дека така можам да се сложувам во скитањето со некој, ќе речев дека е луд. А треба само малце повеќе желба. И љубов. Угодувано ми беше како да сум султан. Се што сакам добив. И сабота вечер и недела со фино друштво, со луѓе што ги сакам.
Се не се, викендов ке се вика - викендот поминат со луѓето што ги сакам. Сите до еден. И мислам дека сите ги изгушкав. Прекрасен викенд после ужасната работна недела и моето никакво здравје. АКо умрам, бар среќна ќе умрам.
Ах...и татко ми ми даде прекрасен букет. И цела гранка цреши.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.709
Поени од реакции
13.390
Passed down to you...
Oh what a day... what-a-DAY...
Ако се земе фактот од петокот што бев на роденден и се напраив дрво после тоооолку време, преку вчерашниот (завчерашниот) ден поминат во лечење на слатката болка наречена мамурлук, до денешниов ден... Од сабајлешната екскурзија до велес, преку попладневниот собир во парк, до вечерешната хуманитарка ... I can barely write this post. Уморен и расшрафен.... Но неверојатно исполнет. Душава ми бараше една ваква авантура. Чоек да не се прибере дома 17 часа. На нозе. Обожаам бе! :мазохистичко смајли:

So says Sala...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Draga, ne zanam sto da recham... Se e po staro ... i taka... uzivame vo letovo.. Ima nekoi osobi na koi im treba uste 2-3 kapki da ja prelijat casata pa da im ebam mamicata u pichka.. E taka, ostani mi pozdravena kajgano edna gnasna..

(y)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Не е важно колку пари имаш и колку си моќен. Најважно е да останеш човек. Славата и моќта се минливи,парите се трошат, убавината избледува и ако не си Човек, што ти останува? Ништо! Само си уште еден во морето од луѓе кои имат исто име... Никој!

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Драга Кајгана
Завршувам 3 смена, и влегувам во 1!
Ова со учењево ми го зема животот :tapp: ...ајде за 2-3 сати ќе си легнам ваљда и јас ко чоек!
Нека помине уште 1 месец и да се вратам во родната грутка.....:oops:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Оставив 2 испита за август, што ќе правам цело лето... Да студираш на ПМФ има само една позитивна страна, златен Галеб, шопска и ладна ракиичка. :X3: Се загреваш и идеш да полагаш лајк а бос. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom