Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
А што третираат тие школи?
Запознаен си?
Погоре наведеното.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што третираат тие школи?
Запознаен си?
Ако не е тајна, да ни кажеш во која научна институција работиш(придонесуваш за планетава земја).Погоре наведеното.
Што си дошол да дискутираш на овие теми ако немаш појма(демек не си се бавел со истите)?
почитување на бог е јогава, и у македонија 70% од јога школите ја практикуваат, само не ја кажуваат како таква, сликата кажува се,Сакаш да кажеш дека Боговите постојат... ама ги кријат. Он не е тука ама фактички го кријат?
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 15:49 ---
Не. Постојат премногу spiritual јога школи(хата, пранајама тинтири минтири), и досега ниедна не е евидентирана како било што друго освен плацебо treatment.
почитување на бог е јогава, и у македонија 70% од јога школите ја практикуваат, само не ја кажуваат како таква, сликата кажува се,
![]()
а ова со евидетирањево не си ми ји јасен, сакаш некој доказ или ?:каде има евиденија за алах рецимо![]()
Ако не е тајна, да ни кажеш во која научна институција работиш(придонесуваш за планетава земја).![]()
Не сум сигурен дека те разбирам.Дискусијава не е за мене, нели?![]()
пријателот не е информиран, му перат мозок...Имам пријател кој посетуваше јога часови година дена и практиката која ја вршеле немаше немаше допирна точка со спиритуална јога. Нема никаква евиденција за Алах, прашај ги Ал Каедите на форумот за ова.
Нивните таканаречени чуда успеваат да ги фасцинираат само нив, но сепак обиди се.
Pa bash i toa e poentata...prodavaat seno za slama...Имам пријател кој посетуваше јога часови година дена и практиката која ја вршеле немаше немаше допирна точка со спиритуална јога.
И сега ти од ова го извлече заклучокот дека се што е спиритуално е мамбо џамбо?Имам пријател кој посетуваше јога часови година дена и практиката која ја вршеле немаше немаше допирна точка со спиритуална јога.
немој вакви прашања за 10-каShto ne odel na psiholog ako veke nema dodirni tocki so spiritualnosta jogata?...
И сега ти од ова го извлече заклучокот дека се што е спиритуално е мамбо џамбо?
![]()
пријателов одма наука станаЧитав валидна стручна научна литература која ги дебанкира сите мамбо џамбо, њу ејџ и слични тракатанци.
Од кого е потврдена како валидна?Читав валидна стручна научна литература која ги дебанкира сите мамбо џамбо, њу ејџ и слични тракатанци.
Од кого е потврдена како валидна?