EURO 2012 - McDonald's Fantasy Football

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе ова е прв пат да не може да се прави измена на голманот....Шчез(ш)ни ме уништи!!

Не ми е јасно, зашто ондак имам 2 голмани во екипата, кога не можам да напраам измена..

пс. трипати Barca - that's me! :)

А, може ако вечерва не сум задоволен од капитенот(пр. некој Германец) го сменам со некој кој игра утре(Шпанец на пример)? :D

Ернесто ЧЕ Гевара може.
Иначе ова е прв пат да не може да се прави измена на голманот....Шчез(ш)ни ме уништи!!

Не ми е јасно, зашто ондак имам 2 голмани во екипата, кога не можам да напраам измена..

пс. трипати Barca - that's me! :)
Не можеш да менуваш играч што добил црвен картон ;)

Јас пак, место Јелавиќ сум го ставил Левандовски резерва :facepalm:

524869_431073633599525_603199078_n.jpg

:pos:

Чекај бе за какви измени зборите?
Можам на пример да извадам некој што играл и да ставам некој што играл од резервите дур трае ова коло? :D
На пример да го извадам Снајдер да го ставам Широков?

Акинфеев и Линдергард голмани.:facepalm: Без голман прво коло го одиграв. Торко

Акинфеев и Линдергард голмани.:facepalm: Без голман прво коло го одиграв. Торко

Јас кога ти зборев Акинфеев е повреден, ти не, Линдегард си го имал :icon_lol: , јас во последен момент го продадов Акинфеев и на негово место го купив Харт.

Левадовски - 12
Кержаков - 5
Боатенг - 5
Готце - 0

Имам 22 поени до сега ..

Ako go izvadim Lewandovski i go staem Borini ,zosto deneska Borini verojatno ke igra ,bodovite od Lewandovski mi se brisat ili nema veze ?

Ako go izvadim Lewandovski i go staem Borini ,zosto deneska Borini verojatno ke igra ,bodovite od Lewandovski mi se brisat ili nema veze ?
Не ме држи за збор ама поените на Левандовски не ти се бришат ама поените на Борини ќе почнат да ти се рачунаат од следно коло

И што сега Мата нема да бил стартер, многу малку поени ќе добијам од првото коло :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom