Машки кои козметички производи ги користите

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Брич и ракија.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Пена за бричење, тоник против акни, солеа, STR8 Discovery после бричење, Шампон за коса, гел за коса, парфем, стик

Член од
5 август 2010
Мислења
222
Поени од реакции
50
Машките се подотерани и понегувани од жените. Аман бе, зарем личи машко без брада, па со кубани веѓи и пудра ? Цццц
Машкиве денес не личат на машки. Вистинските мажи имаат брада, груби раце, по некоја лузна на телото, мирисаат на пот, алкохол и цигари.
Дефинитивно денешниве машки се повеќе наликуваат на жени. Па и во облекувањето.
Тоа воопшто не е секси, туку одбивно.
Сакај си таков никој не ти брани, уличари по улица ги има 10000 такви, иди одма ќе најдеш чим сакаш некој смрдосан. Поздрав
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 21:51 ---
Добро бе да му сневиди од кога тоа машки почнаа пудра да користат у пичку материну, па и лабела, и за лице специјални козметики. Па ја на некоја женска тема да отидам не верувам дека ќе најдам женски волку загрижени за својот изглед. Мене ме интересира ако некој ја нападне државава кој ли ќе ја брани?
Исто не трескај глупости, лабело користи секое машко дома кога е (пример, му е испукана уста од ладно ваму таму) сигурно нема да остаам таква да ми биде испукана остај тоа, па и да ме нервира, и да ја гризам нон стоп, разликувај ставање лабело по потреба и ставање сјајчиња и лабела за искачање за да му сфетка устата, различни работи..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема да ви се намали големината на половиот орган лабело ако користите, колку само лошо изгледаат испукани усни е неописливо. Не мешајте шминка со лабело, таман работа. Колку што имам видено имате посебни лабела за машки без сјај што се, не се познава.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Мажите од нас захтеваат да сме 24/7 средени и тасмосани, па мора да има реципроцитет!
И на жените им е гадно да гледаат прашума ... и љубовни јамболии.....
Од тој аспект мора!
А пудри, маски и сл ........:facepalm:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Сакај си таков никој не ти брани, уличари по улица ги има 10000 такви, иди одма ќе најдеш чим сакаш некој смрдосан. Поздрав
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 21:51 ---

Исто не трескај глупости, лабело користи секое машко дома кога е (пример, му е испукана уста од ладно ваму таму) сигурно нема да остаам таква да ми биде испукана остај тоа, па и да ме нервира, и да ја гризам нон стоп, разликувај ставање лабело по потреба и ставање сјајчиња и лабела за искачање за да му сфетка устата, различни работи..
Ја така ја оставам и ја комбинирам со подочњаци, ми викаат сум имал измачен изглед, што било многу секси.:)
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 23:54 ---
Мажите од нас захтеваат да сме 24/7 средени и тасмосани, па мора да има реципроцитет!
И на жените им е гадно да гледаат прашума ... и љубовни јамболии.....
Од тој аспект мора!
А пудри, маски и сл ........:facepalm:
Не захтевам, така да и прашумата не си ја давам.:)

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
брич од старите со обичен еден жилет,пена,ракија,сапун за лице и туширање и парфем каков имам ( само да нема некој тежок мирис )

И не знам зошто сите во коземтика ставаат паста за заби тоа е со закон задолжително.

Член од
27 мај 2012
Мислења
186
Поени од реакции
112
Па од козметика користам брич, помада за после бричење, гел и лак за коса, лабело од мед и млеко(испукана ми е устата:mad:), гел за туширање, парфем со некој нежен мирис и то :D
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 22:53 ---
Па од козметика користам брич, помада за после бричење, гел и лак за коса, лабело од мед и млеко(испукана ми е устата:mad:), гел за туширање, парфем со некој нежен мирис и то :D
И да се надоврзам, машки кои користат пудра и се чупаат е тоа стварно е за никаде:facepalm:

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
шампон и сапун спаѓаат во козметички средства ??

M

.:makedonec:.

Гостин
E ја за разлика од некои други машки не користам многу козметика (освен колонска вода, дезодоранс и гел за туширање) ...арно ама иам проблем со тоа што се бричам на сто места (не у буквална смислам на зборот сто де) ...се бричам под препони, под мишки и на фаца а богами и 5-6 пати во годината на гради а за фризурата на горната глава да не праиме муабет ...абе се шишам секој месец ... и за да биде поголема лудоријата страшно ме нервира кога на некое место нешто ќе подникне малку у пичку матер ... среќа дека не си ги бричам нозете и не се чупак е тогаш ептен ќе се мрднам со паметот , како и да е па понекогаш и ми е многу добро посебно кога сум среден на фаца и под мишки а и ''доле'' нормално ... може и е нормално ова во некои црти али фактот дека иам 17 (без малку 18) години ми вика нешто друго ... незнам што да мислам усвари :pos: :)

Kajgana Shop

На врв Bottom