Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Брич и ракија.
Сакај си таков никој не ти брани, уличари по улица ги има 10000 такви, иди одма ќе најдеш чим сакаш некој смрдосан. ПоздравМашките се подотерани и понегувани од жените. Аман бе, зарем личи машко без брада, па со кубани веѓи и пудра ? Цццц
Машкиве денес не личат на машки. Вистинските мажи имаат брада, груби раце, по некоја лузна на телото, мирисаат на пот, алкохол и цигари.
Дефинитивно денешниве машки се повеќе наликуваат на жени. Па и во облекувањето.
Тоа воопшто не е секси, туку одбивно.
Исто не трескај глупости, лабело користи секое машко дома кога е (пример, му е испукана уста од ладно ваму таму) сигурно нема да остаам таква да ми биде испукана остај тоа, па и да ме нервира, и да ја гризам нон стоп, разликувај ставање лабело по потреба и ставање сјајчиња и лабела за искачање за да му сфетка устата, различни работи..Добро бе да му сневиди од кога тоа машки почнаа пудра да користат у пичку материну, па и лабела, и за лице специјални козметики. Па ја на некоја женска тема да отидам не верувам дека ќе најдам женски волку загрижени за својот изглед. Мене ме интересира ако некој ја нападне државава кој ли ќе ја брани?
Ја така ја оставам и ја комбинирам со подочњаци, ми викаат сум имал измачен изглед, што било многу секси.Сакај си таков никој не ти брани, уличари по улица ги има 10000 такви, иди одма ќе најдеш чим сакаш некој смрдосан. Поздрав
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 21:51 ---
Исто не трескај глупости, лабело користи секое машко дома кога е (пример, му е испукана уста од ладно ваму таму) сигурно нема да остаам таква да ми биде испукана остај тоа, па и да ме нервира, и да ја гризам нон стоп, разликувај ставање лабело по потреба и ставање сјајчиња и лабела за искачање за да му сфетка устата, различни работи..
Не захтевам, така да и прашумата не си ја давам.Мажите од нас захтеваат да сме 24/7 средени и тасмосани, па мора да има реципроцитет!
И на жените им е гадно да гледаат прашума ... и љубовни јамболии.....
Од тој аспект мора!
А пудри, маски и сл ........
И да се надоврзам, машки кои користат пудра и се чупаат е тоа стварно е за никадеПа од козметика користам брич, помада за после бричење, гел и лак за коса, лабело од мед и млеко(испукана ми е устата), гел за туширање, парфем со некој нежен мирис и то