Audi 3 или Golf 4?

• Креатор на темата Креатор на темата Кристијаn
  • Време на започнување Време на започнување
Голф 4 ама донесен од странство таму се наоѓаат и по 1500 евра мене се комплет со регистрација и донесување до дома ме фати 2800 евра, тука ретко се има од оние од 2008 година.
Многу ефтино си го земал. Што година, поминато, удирано?

Вака, здраво насите :). Ме интересира ваше мислење за овие две возила... Заинтересиран сум али некако тешко да донесам одлука, чисто онака да ми помегнете :D. Се работи за половно возило.

Што и да земеш од овие две, нема да згрешиш. Прашање на вкус.....

А од каде ја зеде? Ако не е тајна :)
Ми ја донесе еден братучед он вози камион во Шведска околу Малме некаде од некој ја купил за негова потреба ама после јас му ја "украдов". :)

Ми ја донесе еден братучед он вози камион во Шведска околу Малме некаде од некој ја купил за негова потреба ама после јас му ја "украдов". :)
хахаха му ја украде а? јас кон Германија се стремам :D

хахаха му ја украде а? јас кон Германија се стремам :D
хаха он ќе си најде друга таква кола не се испушта а да не се купи. А разгледа ли ги овие увезните коли на авто-плацевите околу Скопје имаат добри коли ама постари им се голфовите од 2002 се. :)

хаха он ќе си најде друга таква кола не се испушта а да не се купи. А разгледа ли ги овие увезните коли на авто-плацевите околу Скопје имаат добри коли ама постари им се голфовите од 2002 се. :)
Не сум видел сеуште, има време... Ќе прошетаме навака натака :).

Ауди, поквалитетно е на каросерија, општо целиот склоп на автото. Моторот е исти.

Гољф 1.9 TDi 110 коњчиња климатрониче ... нема смрт
Да ама нов од салон и не од Македонија,а увезен половен со 300-500000 км јок бе брат за да не ти биде страв да излезеш на пат а да не откаже нешто

Да ама нов од салон и не од Македонија,а увезен половен со 300-500000 км јок бе брат за да не ти биде страв да излезеш на пат а да не откаже нешто
Ми се праи кеиф за нов... Али некако слабо со парица:D

Ми се праи кеиф за нов... Али некако слабо со парица:D
Ако имаш 3-4000 евра кеш за учество и услови да земеш кредит, ти препорачувам НОВО кое со домаќинско возење и одржување ќе немаш проблем најмалце 15-20 години

како не бе
до пред година дена го имавме уште додека држеа цена го продадовме за 5200 евричи и уште му е криво на тате 2001 беше а освен нафта и уље незнаеше друго

2006 е,180.000 имаше поминато, како чисто нова е никаде не е ни изгребана не па удирана.
2006 180000 километри поминато за кола од странство.Сомнителна работа.Да видел другар ти дека е вратена 2-3 стотки километражата,па ти ја шитнал тебе за твоја потреба.
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 01:25 ---
како не бе
до пред година дена го имавме уште додека држеа цена го продадовме за 5200 евричи и уште му е криво на тате 2001 беше а освен нафта и уље незнаеше друго
Што голф бил тој бе па сте го продале 5200 евра.Па пасат и тоа редизајнот од таа година им бараат по 4000-4500 преку сила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom