Audi 3 или Golf 4?

• Креатор на темата Креатор на темата Кристијаn
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јануари 2012
Мислења
17
Поени од реакции
0
Вака, здраво насите :). Ме интересира ваше мислење за овие две возила... Заинтересиран сум али некако тешко да донесам одлука, чисто онака да ми помегнете :D. Се работи за половно возило.

јас си земав голф, ауди е многу поскапо за одржување, а истиот мотор го имаат.

Дефинитивно Golf 4. Нормално сега зависи моторот и останатите работи, ама попрактичен е и поефтин од аудито за одржување

Голф си е голф :D. Незнам баш тоа за одржување што како иде.

Гољф 1.9 TDi 110 коњчиња климатрониче ... нема смрт

Голф си е голф :D. Незнам баш тоа за одржување што како иде.
Епа сеа нормално не е Тико па да му ставиш лагерче од машина за перење, ама сепак Volskwagen си е Volkswagen. Издржлива, поевтина и поекономична кола од Audi! :)

Ако ти требаат резервни делови, било кои, за Голфот у Тетово можеш да најдеш по најповолни цени.
Има и за Ауди ама Голф дефинитивно има се!

Епа сеа нормално не е Тико па да му ставиш лагерче од машина за перење, ама сепак Volskwagen си е Volkswagen. Издржлива, поевтина и поекономична кола од Audi! :)

Знаеш... Голф 1, на татко ми, сеуште се движи без никаков проблем :D
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 12:59 ---
Ако ти требаат резервни делови, било кои, за Голфот у Тетово можеш да најдеш по најповолни цени.
Има и за Ауди ама Голф дефинитивно има се!
Сум купувал од Тетово, и Гостивар се наоѓа. Анласер сум зимал од Тетово :)

гоЉф.

Аудито ко да има помалце простор,као потесно ми е..само ради тоа би,а и поскапо е за одржување..

Сум купувал од Тетово, и Гостивар се наоѓа. Анласер сум зимал од Тетово :)

Има све брат, шипциве се затрескани во голф како луди. И цените се доста пониски од другиве градови од државава. Често доаѓаат од јужна и источна Македонија да купуваат!

Голем фан на Голф сум, баш ме интересираше и Аудито, чисто за информација... Мислам дека едногласно изгласавте Голф... Благодарам :D

Ете и друго мислење, незнам дај причини нешто кажи... Мислам дека Голф е повеќе издржлиф него Ауди
Купуваш кола стара +10 години.Тука нема издржливост туку среќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom