Матура

Член од
2 јуни 2012
Мислења
43
Поени од реакции
7
што е ова? зошто си скрил некои работи на сликава?

линкот јас го пуштив и не верувам дека е заебанција.. го најдов запишан на тетратка од професор.. уште за матурата од 2010 година јас сменав наместо 2010 напишав 2012 и одговараше.. само Username и password немам (имам ама не одговараат)

Член од
17 април 2012
Мислења
6
Поени од реакции
1
Кажете ако е зафрканција да не се надеваме попусто .... ми требаат поениве за матура...македонски си научив , ама математика некако потешко :)

F

FuckYouAll

Гостин
Абе земете учете не чекајте некој тестојте да ви ги дајт предвреме, зш никој ги немат, само ќе ве измамат. ;)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Земете седнете и научете.
Не очекувај некој тука на форумот да ти каже нешто. Нели гледаш сите тролаат.

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
A be ljuge ne se serete, ne e tesko, kogo i da prasam od postari generacii mi vikaat deka ne e tesko, neli e 4 saati testot, epa prviot saat ke bilo strogo, a posle narednite 3 saati e grupna rabota :D. Vikaat eden ke diktira vie ke si gi pisete odgovorite, samo treba tekstot(delot za pisuvanje) sam da si go izrabotis.E sega stom nekoi sto polagale pred tri godini mi velat deka bilo lesno, kade sto imale poveke dopolnuvanje nego li zaokruzuvanje i imale tri teksta, zosto nie da se grizime, koga imame eden tekst i gi znaeme dvete temi, a i samo edna vezba e so dopolnuvanje. Ne se sekirajte...

М

Мартин`

Гостин
Одете релаксирајте се малце бе имате златен фудбал Полска - Грција, ќе извадиме добри оценки утре без гајле.. за 4 саати тест психички и физички ќе паднат тие што наводно треба да не надгледуваат, е сега што денеска видов дека сум во чкарт група тоа е друго.. од 8-9 души колку што видов дека сме во групата (училницата) 5-6 едвај минеа со 2ки нашколо така да .. :ROFLMAO:

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Одете релаксирајте се малце бе имате златен фудбал Полска - Грција, ќе извадиме добри оценки утре без гајле.. за 4 саати тест психички и физички ќе паднат тие што наводно треба да не надгледуваат, е сега што денеска видов дека сум во чкарт група тоа е друго.. од 8-9 души колку што видов дека сме во групата (училницата) 5-6 едвај минеа со 2ки нашколо така да .. :ROFLMAO:

i ja vikam isto druze, pocna evropskovo, jeste igra nasiov juzen sosed :D, ali jaka utakmica e.

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
мислев колку мин треба поени проценти ранк или било што да се помине со 2ка xD

Член од
24 март 2012
Мислења
137
Поени од реакции
119
Глеј шо се пишува по форумиве. Место да се користи темава за објаснување нејасни работи, ко по математика ние што си објаснувавме ден пред полагањето. Јас не планирам да ви солам мозок ниту да ви се правам паметна, ама вака вие на факултет не терате далеку, добронамерен пријателски совет ви е ова.

Кајмакчалан сигурно имаш 450 ПП :pos:
тоа што седиме на форумот, не значи дека за утре немаме научено...напротив ! мислам дека солидно го имаме научено матријалот по македонски јазик.И уште нешто ! ќе зборуваме каква генерција е 93/94 после 5-6 години. :P

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Вртете, Сучете на крај тоа е тоа.

Останува утре да видиме што ќе направиме. Ама јас мислам дека ќе биде лесно иако уште сега ме дрма трема и ми се испревртува стомаков.

Ајде со среќа на сите што полагаат и полека :D

Три пати мери еднаш сечи !
Водете се според ова, читајте што се бара и без гајле :)

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
мислев колку мин треба поени проценти ранк или било што да се помине со 2ка xD

druze da viknes eden covek od ulica i da mu reces aj resi mi go testov, ke izvada trojka minimum, pola e od opsta kultura, lesno e nemaj gajle

Член од
7 јуни 2012
Мислења
87
Поени од реакции
52
а можи есејот прво да се напиши со молив па потоа со налив да се повтори?

Kajgana Shop

На врв Bottom