М
Мартин`
Гостин
Директен му даде црвен или втор жолт не видов убаво ? Ако е втор жолт тогаш сосема заслужено, одлична акција спречи ..
Не зезај овој во него во пад се судри,никаков фаул немаше.Во паѓање се плесна во гркот овој..... ф од фаул немаше.....Директен му даде црвен или втор жолт не видов убаво ? Ако е втор жолт тогаш сосема заслужено, одлична акција спречи ..
Не зафркавај убаво се виде дека го бутна со рацете, и убаво се гледаше дека Пољаков ќе му избегаше да не го бутнешеНе зезај овој во него во пад се судри,никаков фаул немаше.Во паѓање се плесна во гркот овој..... ф од фаул немаше.....
Се прашувам дали сите сме гледале една утакмица,а ти друга.Немаше никаква шанса да ја стигне топката се лизна пред да има конктакт со него,во пад удри во гркот.Никаков фаул,уште помалку шолт картон.Не зафркавај убаво се виде дека го бутна со рацете, и убаво се гледаше дека Пољаков ќе му избегаше да не го бутнеше
Скоро жал ми падна за нив, скоро.Ако бе, топ е
Втор жолт. И не заебавај сеа и ти, немаше никаков контакт.Директен му даде црвен или втор жолт не видов убаво ? Ако е втор жолт тогаш сосема заслужено, одлична акција спречи ..
Првиот незнам не го видов но читам дека не бил за жолт, вториот беше според мене фаул а и според други читај погоре, е сега дали за жолт е дилемата, ако мене ме прашуваш беше и за жолт.. Пољакот може ќе успееше да се задржи да не го бутнеше.Се прашувам дали сите сме гледале една утакмица,а ти друга.Немаше никаква шанса да ја стигне топката се лизна пред да има конктакт со него,во пад удри во гркот.Никаков фаул,уште помалку шолт картон.
Првиот фаул исто не беше за жолт,а и пенал можеше да суди за грците.
Ептен ги покрадоа,али нека им е.