Ууу.. висок критериум имам..
Прво, мора да ми исполнува критериум - убавина.
Имам некакви преференци, али неам нешо шо е круцијално.. Мора да има убави заби. И мора да е увек средена. Не праам муабет за шминка ово оно, туку хигиена. Да е увек ќиста, тасма, и да мириса убаво
Тело.. да не е испод 55 и над 70.
Е сеа, ако испонуе основен критериум, да ми е физички привлечна, we go deeper!
Мора да има епски смисол за хумор.
Мора да е оптимист. Мора да е над 110 iq. Мора да е сериозна... Сериозна у смисла, да може со неа да се продискутира на по суштествени, обемни
теми, да не биде све small talk. Мора да слуша квалитетна музика, гледа квалитетни филмови. Би било одично да пафка, али не е must have. Must have е да не ме замара и да знае да ми ја фати фрекфенцијата коа сум напафкан. Мора да е по маалки/кежуал тип на цура, пошо ако се фура на кафичи и дискотеки, све паѓа у вода. Мора да биде добра, фина, и најбитно природна! Да е real! Да не ми глуми пичка пошо такви јадам за
доручек. Мора да има по авантуристички дух, if you know what i mean ^^
И, најбитно, мора да знае кај и е местото. Не у некоја мачо смисла, туку едноставно мора да ме почитува и цени колку што ја почитувам и ценам ја, и не ме боли курот дал има добиено и колку е нервозна, коа нешо се договараме егото мора да го тргне на страна и дa биде разумна against all odds. И, треба да знае да дава 100% но и да ги бара. Сакам да удоволувам, што значи цурата треба да знае да го искористи мојот полн капацитет, коа више сум и го дал на располагање, сакам да се осеќам корисен... Сакам од мене да впива и црпи се што е вредно ^^ Да се осеќа прогрес ^^
И мислев дека летам у облаци со критериумов, али добив една на лото пред 8 месеци.. испунуе све што можам и неможам да замислам
I can't keep up with that bitch, she's crazy!