Матура

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
епа чиви се бе..и да како можеш да студираш ??? Па како што може и пола македонија да има дипломи без завршено средно;)
Па не се мои, другарка постираше, и дадов јузер да не регистрира за џабе. Ми е гајле дали ќе верувате или не. Хаха, на електро џаболебарско студирање нема ;) Еве сестра ми ко вас бара тема и и ја пиша една син му на еден министер, иста ко вас, метната :sneaky:

Член од
8 јуни 2012
Мислења
67
Поени од реакции
20
останува утре среќа да имаме и да решиме се. па боже здравје!

Член од
8 јуни 2012
Мислења
6
Поени од реакции
0
Што направивте останува сега за сега темата "Na krajot od tunelot sekogash ima svetlina''?????

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Сакам да прашам во врска со есејот.
Дали може на пример да пишувам во три параграфи, или морам главниот да го поделам во три дела на пример, па севкупно да имам пет?

И да, дали само трите се пишуваат со два прста место, или и оние разработените во главниот (доколку се одлучам да го делам главниот)?

М

Мартин`

Гостин
Не сериозно ако некој има пробиено а верувам има такви дечки во државава нека ми пишат ПП ќе се договориме :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И сеа сакате да ви дадам што има на тој линкот или не? Колку давате? :свиркам:
Влези со истите податоци на кои се логираме нa le.finki, исти сервер било :D Ама има само 2 фајла, не се спуштаат.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Дали може на пример да пишувам во три параграфи, или морам главниот да го поделам во три дела на пример, па севкупно да имам пет?

И да, дали само трите се пишуваат со два прста место, или и оние разработените во главниот (доколку се одлучам да го делам главниот)?
Почетен, Главен и Завршен дел.
Тоа е тоа.

Со два прста место на почеток и терај :D

Член од
8 јуни 2012
Мислења
67
Поени од реакции
20

Јас мислам дека немора да има 5 дела. Но долку во главниот дел разработуваш повеќе прашања подобро е да го поделиш. И да, со секое почнување нов пасус - место два прсти :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
4 македонски со 97 перцентили
5 математика со 94 перцентили.

И сево ова кога не беше спуштена границата ко лани. Бујрум, споредувајте.
Тоа не ја прај генерацијата „писмена“. Искрено не се навредив од то шо пиша дека 93/94 е неписмена генерација ама јас ти гарантирам дека во училиштето јас кај шо учам ќе има ученици со 5ки на двете екстерни полагања. Четворица најмалку ќе бидат од мојот клас.
Си кажвам јас, прва цел на двата теста ми е да добијам тројки. Се повисоко е добредојдено.

Член од
8 јуни 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Не сериозно ако некој има пробиено а верувам има такви дечки во државава нека ми пишат ПП ќе се договориме :)
.nsf
NSF= igra za nintendo
NES Sound Format (.nsf), an audio file format for the Nintendo Entertainment System
Notes Storage Format (.nsf), the file type for IBM Lotus Notes databases

Kajgana Shop

На врв Bottom