Фан клуб: МЗТ Скопје

UncleSam

Будока
Член од
23 јануари 2011
Мислења
269
Поени од реакции
509
Озбилно муабетов, само не се знае дали ќе им одобрат, се чека одговор. Затоа и пишав Евро Куп ќе играат ако имаат толкав буџет, натпреварување кое по ранг е како Лига Европа у фудбал. Се зависи од тоа дали ќе сакаат овие од фабрикава Фени а и останатите спонзори да ги одобрат парите. Лично јас мислам дека нема да дозволат, ипак преголем залак е тоа за македонскава кошарка.

Иначе, за некои членови да кажам, фан сум на МЗТ, тренирам веќе 10 години таму и не сум за Фени, да не се разбереме погрешно, ова го пишав бидејќи праев муабет со еден од луѓево од МЗТ (не е битно кој :D ) и ми беше кажана информацијава. :)
Другпат кога ќе ти каже некој ваква информација (не е битно кој) да ќутиш и да не тресеш зелени

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Мое извинување за дискусијата што ја почнав овде.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.348
Поени од реакции
113.591
Другпат кога ќе ти каже некој ваква информација (не е битно кој) да ќутиш и да не тресеш зелени
Јас неам потреба на тебе да ти докажувам нешто, ако не сакаш да прочиташ некоја информација стисни игнор и терај. Сеа ја ти викам дека ОДБОРОТ, значи одборот во КК Фени Индустри изгласале толкав буџет, е сеа дали газдата ќе го одобри тоа не се знае, а иначе не се секирај, дневно се вртат по многу милиони од таа фабрика, имаат тие пари само работата е дали ќе ги дадат, ти викаш да не тресам зелени.

НЕНАСИТЕН!!!

СУМ ПО ТЕБЕ
Член од
8 мај 2012
Мислења
263
Поени од реакции
157
Јас неам потреба на тебе да ти докажувам нешто, ако не сакаш да прочиташ некоја информација стисни игнор и терај. Сеа ја ти викам дека ОДБОРОТ, значи одборот во КК Фени Индустри изгласале толкав буџет, е сеа дали газдата ќе го одобри тоа не се знае, а иначе не се секирај, дневно се вртат по многу милиони од таа фабрика, имаат тие пари само работата е дали ќе ги дадат, ти викаш да не тресам зелени.
добро пиши во фан клуб Фени ако имаш информации, а не тука...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.348
Поени од реакции
113.591
добро пиши во фан клуб Фени ако имаш информации, а не тука...
Точно у право си, забегавме со муабетов. У наш фан клуб за Фени дебатираме, некако не иде. :)
Иначе вчера сакав да напишам дека Кире нема да дое али ми текна на информацијава со Фени и тотално забораив. Сеа за сеа скоро сигурно е дека Дамјан ќе дојде, за други не знам, се преговара со неколку играчи.

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Ждрепката за календарот за натпреварување во Јадранска за следната натпреварувачка сезона ќе се изврши на 10 јули во Загреб!

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Сабајле го видов Кире кога идеше накај собирот во Борис Трајковски за репрезентација, така да штом се вратил тука јас очекувам дека и ќе остане идната сезона :)
Гечевски и Кире центри
Станко и Далман(или нов играч) 4ки бомба под кош ќе сме :)

НЕНАСИТЕН!!!

СУМ ПО ТЕБЕ
Член од
8 мај 2012
Мислења
263
Поени од реакции
157
Сабајле го видов Кире кога идеше накај собирот во Борис Трајковски за репрезентација, така да штом се вратил тука јас очекувам дека и ќе остане идната сезона :)
Гечевски и Кире центри
Станко и Далман(или нов играч) 4ки бомба под кош ќе сме :)
Можеби во Мак Лига би биле бомба, ама во АБА далеку од тоа.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Можеби во Мак Лига би биле бомба, ама во АБА далеку од тоа.
Па колку што знам не е целта во аба да бидеме први оваа година :)
Мислам дека ако успееме да направиме тим за средина на табела супер би било.Па од идната сезона веќе да размислуваме за повисок пласман.Мислам дека за тим од средина табела Кире и Тоше се топ, е сеа што станко е дрво,дрво е ама па може ќе земеме некој опасен играч што ќе прави разлика баш на оваа позиција :)

НЕНАСИТЕН!!!

СУМ ПО ТЕБЕ
Член од
8 мај 2012
Мислења
263
Поени од реакции
157
Па колку што знам не е целта во аба да бидеме први оваа година :)
Мислам дека ако успееме да направиме тим за средина на табела супер би било.Па од идната сезона веќе да размислуваме за повисок пласман.Мислам дека за тим од средина табела Кире и Тоше се топ, е сеа што станко е дрво,дрво е ама па може ќе земеме некој опасен играч што ќе прави разлика баш на оваа позиција :)
Само да те потсетам дека Гечевски има 34 години и го мачат повреди, така да тешко да игра повеќе од 20 минути. 20+ минути да се игра еден млад и неискусен центар е големо експериментирање, а оваа сезона МЗТ ќе нема простор за такво нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom