Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
можеби сега имаме исти финанциер, но не се истите луѓе, кај вас се други и кај нас други... но еве пак за сигурно да прашам, дали во Ливерпул се спомнува иматео Ди Бенето???

како и да е, чекајте го Раниери на лето, барем јас како што читав :smir:

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Mоже да ми го кажете можниот состав со коој ќе излезете во недела. Ми треба за темата ја правам.
составот се објавува на ден пред натпреварот или на некој час пред натпреварот зборуваме за официјалниот а неофицијален може секој да ти каже

--- надополнето ---

можеби сега имаме исти финанциер, но не се истите луѓе, кај вас се други и кај нас други... но еве пак за сигурно да прашам, дали во Ливерпул се спомнува иматео Ди Бенето???

како и да е, чекајте го Раниери на лето, барем јас како што читав :smir:
наредниве неколку денови кон кралот ќе биде понуда на која ќе биде договорот перманентен , така да ако прифати тешко дека некој друг би дошол налето

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Za Ranieri se zborese pred mesec dena, ali nabrzo bea otfrleni spekulaciite.
Da mozam da zaspijam sega i da se probudam vo nedela za utakmicava bi bilo sovrseno , nisto drugo ne mi e na um .. Mislam samo kolku bi bil presreken dokolku gi dobieme "plasticnite" na "silent bridge" i pritoa La Nina bide izvadena na nosilki vo 79ta minuta negde, i kolku bi bil unisten dokolku gorespomenatiot travestit ni dade pobednicki gol..
Kakov pritisok osekam ja , a tek pa kolkav e kaj Kenny i igracite.. Ali mislam deka ke uspee toj pritisok da go nasoci kon sovrseno izdanie na igracite. Ke bide tesko da se sopre navalata na Chelsea, no ne e nevozmozno. So pozrtvuvana igra i bezrezervnata podrska od Najvernite , 3te bodovi lesno moze da stanat realnost.
Come on reds

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
МАСКЕРАНО ГО ПОДРЖА ТОРЕС И ГО НАПАДНА ЛИВЕРПУЛ

http://sportdenes.com/fudbal/2011-01-07-11-53-56/item/1318-маскернао-го-заштити-торес-и-го-нападна-ливерпул.html

ЈАо брате па ти си мртов играч.Ќе играш само за куп наптревари со ЛАс Палмас и Тенерифе, битен натпревар немаш одиграно цела година а и нема да играш.Умираш

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
МАСКЕРАНО ГО ПОДРЖА ТОРЕС И ГО НАПАДНА ЛИВЕРПУЛ

http://sportdenes.com/fudbal/2011-01-07-11-53-56/item/1318-маскернао-го-заштити-торес-и-го-нападна-ливерпул.html

ЈАо брате па ти си мртов играч.Ќе играш само за куп наптревари со ЛАс Палмас и Тенерифе, битен натпревар немаш одиграно цела година а и нема да играш.Умираш
Zaborava kako i vo momentite koga sakase da si odi navivacite go skandiraa negovoto ime ... Zaborava deka dur da prejde vo Liverpool greese klupa vo West Ham .. Neblagodarno kopile , namesto kako Xabi da izjavuva kako Liverpool zasekogas ke mu bide vo srceto i im e blagodaren za se , on pameten ke izigrava..

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
никој не ми кажа кои се ваши сопственици и дали некаде се споменува името Ди Бенето??

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
епа види ова е истата групација која нас не купи, но со други луѓе на чело... да си знаете само:smir:
Епа во знак на подршка пуштете го Де Роси навака ние ќе ви ги дадеме Нгог, Кончески и Поулсен.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
епа види ова е истата групација која нас не купи, но со други луѓе на чело... да си знаете само:smir:
Bas sega zirnav na net , toj Di benneto e sorabotnik na NESV .. Znaci on si e kako posebno, no e blizok do niv. Navodno NESV ne bile umesani tuka, ali neznam tocno.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Се спомнува само ко-сопственик на Бостон Ред Сокс, никаде не се спомнува нашата НЕСВ групација.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Bas sega zirnav na net , toj Di benneto e sorabotnik na NESV .. Znaci on si e kako posebno, no e blizok do niv. Navodno NESV ne bile umesani tuka, ali neznam tocno.
па нормално тоа е да замачкат очи, сепак НЕСВ е главниот наш финансиер, како и во Ливерпул, е сега на кого повеќе ќе дадат од чоколадата??:pos:

Де Роси и да ви го дадат, тој сам ќе го блокира трансферот и ќе остане во Рома :)

--- надополнето ---

Се спомнува само ко-сопственик на Бостон Ред Сокс, никаде не се спомнува нашата НЕСВ групација.
абе види тој Ди Бенето е ставен бидејќи има италијанско потекло, со тоа добиваат поени да внесат капитал во Италија, тоа е целата работа, а таа ваша НЕСВ групација сега е и наша ;)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Честито ако е така ама тоа воопшто не ми се допаѓа. Два тима значи нема да се ризикува толку со пари како сега што се испуштија кај нас.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Честито ако е така ама тоа воопшто не ми се допаѓа. Два тима значи нема да се ризикува толку со пари како сега што се испуштија кај нас.
ќе видиме што како ќе функционира, вака навидум и јас така размислувам како тебе... ма да мислам дека имаат тие уште некој долив на пари кога веќе ја купиле Рома, така да се надевам двата клуба ќе бидат задоволени :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom