Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Пробиена и широко распространета низ матурантите? Слабо веројатно. Може само определен круг луѓе да знаеле со сигурност што да очекуваат. Останатите, ако воопшто до нив допрел насловот, гледаат на тоа како шпекулација. Можам јас сега да пишам пример некоја тема, сите ќе ја сметаат за шпекулација или потенцијална точна тема, а тие што веќе знаат мудро ќе си ќутат и ќе отават остантите да веруваат на се и сешто. Секоја година е така...

Знам, знам, знам, не знам колку си ја следел ситуацијава лани, но темата беше навистина точна по Македонски јазик барем.

Искрено јас толку не се замарам со есејот. И онака ќе го изберам оној со слободна тема, бидејќи не ми одеше најдобро со лектирите, а вака можеш барем да филозофираш.

Поважен ми е другиов дел, на дополнување и заокружување, така да ако не е проблем споделете го клучот ако го имате, што се сомневам.
Ви ветувам нема да се запишам на тој факултет на што ќе идете вие, нема да ви бидам конкуренција ! :D

ма ајде не се ду*пи овде со нас аку имаш нешо за кажување кажи аку не ич не спомви ебате куроглав еден :tapp:

Искрено јас толку не се замарам со есејот. И онака ќе го изберам оној со слободна тема, бидејќи не ми одеше најдобро со лектирите, а вака можеш барем да филозофираш.

Поважен ми е другиов дел, на дополнување и заокружување, така да ако не е проблем споделете го клучот ако го имате, што се сомневам.
Ви ветувам нема да се запишам на тој факултет на што ќе идете вие, нема да ви бидам конкуренција ! :D

АМИН.

почнав да читам од прирачникот и не ми помогна ништо кога ги решавав тестовиве од предходните години.Иначе колку треба мин за да се помине и што оценка може да се извади без двата есеја xD

Потсетете ме ако некад отворам фирма, да не вработам ниеден од оваа генерација сеа.

почнав да читам од прирачникот и не ми помогна ништо кога ги решавав тестовиве од предходните години.Иначе колку треба мин за да се помине и што оценка може да се извади без двата есеја xD
Имаш 4 саата на располаѓање.

Јас добив информации дека поголем дел од тестот ќе биде граматика :) А за темите: 1.Екологија и 2.Пороци

Јас добив информации дека поголем дел од тестот ќе биде граматика :) А за темите: 1.Екологија и 2.Пороци

хахаха
некој вика екологијата и нејзините пороци, друг екологија, пороци.. којзнае уште што не се измешало..

Фала, јасно! Но минатата година темата беше пробиена, зошто не и оваа?
јас полагав матура пред две години, си седнав си научив си ги извадов една 5 една 4 со вкупно 96 поени за запишување, си влегов на Електро. КРАЈ
да сте ми конкуренција не ни ви спомнував..... а и крај краева секако во документов има само Б А В Г итн..... т.е само одговори а прашања нема

Потсетете ме ако некад отворам фирма, да не вработам ниеден од оваа генерација сеа.
А зашто ?

Што фали на генерацијата 93/94 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom