- Член од
- 8 јуни 2012
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 0
ajde i mene send klucot
legendo!
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Знам, знам, знам, не знам колку си ја следел ситуацијава лани, но темата беше навистина точна по Македонски јазик барем.Пробиена и широко распространета низ матурантите? Слабо веројатно. Може само определен круг луѓе да знаеле со сигурност што да очекуваат. Останатите, ако воопшто до нив допрел насловот, гледаат на тоа како шпекулација. Можам јас сега да пишам пример некоја тема, сите ќе ја сметаат за шпекулација или потенцијална точна тема, а тие што веќе знаат мудро ќе си ќутат и ќе отават остантите да веруваат на се и сешто. Секоја година е така...
АМИН.Искрено јас толку не се замарам со есејот. И онака ќе го изберам оној со слободна тема, бидејќи не ми одеше најдобро со лектирите, а вака можеш барем да филозофираш.
Поважен ми е другиов дел, на дополнување и заокружување, така да ако не е проблем споделете го клучот ако го имате, што се сомневам.
Ви ветувам нема да се запишам на тој факултет на што ќе идете вие, нема да ви бидам конкуренција !![]()
Имаш 4 саата на располаѓање.почнав да читам од прирачникот и не ми помогна ништо кога ги решавав тестовиве од предходните години.Иначе колку треба мин за да се помине и што оценка може да се извади без двата есеја xD
И ти потсети не ко ќе ја отворишПотсетете ме ако некад отворам фирма, да не вработам ниеден од оваа генерација сеа.
хахахаЈас добив информации дека поголем дел од тестот ќе биде граматикаА за темите: 1.Екологија и 2.Пороци
Смешно.Потсетете ме ако некад отворам фирма, да не вработам ниеден од оваа генерација сеа.
јас полагав матура пред две години, си седнав си научив си ги извадов една 5 една 4 со вкупно 96 поени за запишување, си влегов на Електро. КРАЈФала, јасно! Но минатата година темата беше пробиена, зошто не и оваа?
А зашто ?Потсетете ме ако некад отворам фирма, да не вработам ниеден од оваа генерација сеа.