¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Ne ja sili rabotavaЈонзе не е женско? Мислев оргии сака со тебе Бене, гледам често ти манијачи по фб и ти гледа во цицките..![]()
Treba nekogash prirodno da ti dojde. Dosta sme ja i bene tuka. Najdi si novi "fori".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne ja sili rabotavaЈонзе не е женско? Мислев оргии сака со тебе Бене, гледам често ти манијачи по фб и ти гледа во цицките..![]()
Ај најди ми ти, прати ми ги во инбокс ама не кажувај дека ти си ми кажал и така ќе бидеме и двајцата ИН.Ne ja sili rabotava
Treba nekogash prirodno da ti dojde. Dosta sme ja i bene tuka. Najdi si novi "fori".

)Со сиот памет му нудат младинци на Сити? Не гледаат какви играчи има тој клуб. Страшна работа... Туку ако немаа 15 милиони за Исла, немаат ни 12 за Коларов. Силата ни е до 5-6 милиони по играч моментално.Сити бара 12 милиони евра за Коларов,без замени и такви тракатанци.Значи сакаат да се ослободат од него.
Интер понудиле 3 милиони евра плус двајца млади играчи.Еден од нив бил Фараони,а Палермо го сакале или Лонго или Романо (ГЛУПА УПРАВА)
Бранка во Бразил понудил 25 милиони плус бонуси за Лукас.Наводно ако не прифателе Сао Паоло,ќе понуделе 30 милиони евра. ()
Значи управава моментална е боже сачувај,аматери кој од кој.
Не ги читам веќе што прават, веруј многу е полесно...Сити бара 12 милиони евра за Коларов,без замени и такви тракатанци.Значи сакаат да се ослободат од него.
Интер понудиле 3 милиони евра плус двајца млади играчи.Еден од нив бил Фараони,а Палермо го сакале или Лонго или Романо (ГЛУПА УПРАВА)
Бранка во Бразил понудил 25 милиони плус бонуси за Лукас.Наводно ако не прифателе Сао Паоло,ќе понуделе 30 милиони евра. ()
Значи управава моментална е боже сачувај,аматери кој од кој.
Со сиот памет му нудат младинци на Сити? Не гледаат какви играчи има тој клуб. Страшна работа... Туку ако немаа 15 милиони за Исла, немаат ни 12 за Коларов. Силата ни е до 5-6 милиони по играч моментално.
Не ги читам веќе што прават, веруј многу е полесно...
Презиоси: Интер има предност за Дестро!Не ги читам веќе што прават, веруј многу е полесно...
Продолжен договорот на Киву на три години,три милиони по сезона.
Ако ваква е преродбата,не знам што да кажам.

ne preteruvaj. da ne pochnam i jas i da plachesh posle da me banirale posho sum vregjal.
Продолжен договорот на Киву на три години,три милиони по сезона.
Ако ваква е преродбата,не знам што да кажам.