O
Orion.
Гостин
Сеа гледам со промениве на распоредот за полагања ,иам два испити во исти ден , некој досегашно искуство од ваков тип?
Ја иам три задутре, два испита во ден is for pussies

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа гледам со промениве на распоредот за полагања ,иам два испити во исти ден , некој досегашно искуство од ваков тип?
da ne znae nekoj da kaze nesto za administrativno kako pominal sega na polaganje...pozzz
a za 1 kol kako..posto jas sum vonredno i zatoa te prasuvam tesko li beseАдминистративно терминот за поправни колоквиуми е во сабота.
Вториот колоквиум е ОГРОМЕН, се убив од читање![]()
a za 1 kol kako..posto jas sum vonredno i zatoa te prasuvam tesko li bese
Ако си имал 60 бодови или повеќе ќе те примат. Само не очекувај државна квотаМЕ интересира дали може да се запишам на Правен и да ме примат со положени предмети ...
Имам полагано
:
Македонски- 3 оценка накај 4
Математика(основно)- 2 оценка
Информатика-3 оценка
Англиски-3 оценка
Проектна(Економија) сите можни бодови
Завршив во Орце Николов-Скопје гимназија(општествен смер) ,па се прашувам дали со овие предмети може да ме примат на Правен Факултет-правни студии ?!
Ако има некој тука да ми одговори,благодарaм многу
Имам 21 година,предходно бев записан на Електро,но не ми се студираше многу таму,па се отпишав од таму бидејки математиката не ја трпев многу
Кога ме примија имав околу 60 бода ако се сеќавам добро,мислам и над 60 бода можеби имав .....
Ме интересира уште една работа... Како се полага на Правен ?!
На кој принцип....Со заокружување,со одговарање прашања,бидејќи не го познавам Правен многу![]()
МЕ интересира дали може да се запишам на Правен и да ме примат со положени предмети ...
Имам полагано
:
Македонски- 3 оценка накај 4
Математика(основно)- 2 оценка
Информатика-3 оценка
Англиски-3 оценка
Проектна(Економија) сите можни бодови
Завршив во Орце Николов-Скопје гимназија(општествен смер) ,па се прашувам дали со овие предмети може да ме примат на Правен Факултет-правни студии ?!
Ако има некој тука да ми одговори,благодарaм многу
Имам 21 година,предходно бев записан на Електро,но не ми се студираше многу таму,па се отпишав од таму бидејки математиката не ја трпев многу
Кога ме примија имав околу 60 бода ако се сеќавам добро,мислам и над 60 бода можеби имав .....
Ме интересира уште една работа... Како се полага на Правен ?!
На кој принцип....Со заокружување,со одговарање прашања,бидејќи не го познавам Правен многу![]()
јаооо 8-10 саати дневно за каде се спремаш ти, или сакаш сите 10ка ди ги правиш или нешто стварно не е у ред со тебе...Со еден збор тешко е! Ако си спремен да учиш запиши се,ако не ич не губи време.Зборвам за саглам учење 8-10 сати дневно.
Кога треба да се пријави , уште пиштува дека е активна колоквиумска сесија?инаку во 4 ипол треба да полагаме , колешка ми кажа дека полагала тој терммин во колоквиумската сесија и на неа и е вонредно презапишан .
aj ako imas stvarno nesto prasanja ako mozis prati mi na mail
јаооо 8-10 саати дневно за каде се спремаш ти, или сакаш сите 10ка ди ги правиш или нешто стварно не е у ред со тебе...