Фан Клуб: Челзи

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Не ми е нешто посебно, а и многу е сличен со на Ривер дресовите:

H

HoT IcE

Гостин
Me gusta новиве гостински дресови, секоја чест за Адидас.
По се, изгледа дека ќе останеме на Стемфорд Бриџ, еве овие од Батерси не одбиле и го продале на друг, како и да е, мене и онака не ми се допаѓаше најавуваниот изглед на новиот стадион што требаше да биде на Батерси.
Стемфорд си е Стемфорд, ако постојат можности само да се прошири и модернизира, и топ си е.

И да, Ди Матео добива договор наредна недела. Знаев дека сето тоа околу Гвардиола е патка на англиските медиуми за да ќарат некоја фунта плус.

F

fantomX

Гостин
Имам кажано, Ди Матео треба да добие едногодишен договор со можност за продолжување. Се друго е ветар во магла.

Гвардиола? Ми се повраќа. Ама се е можно. На крај на краиштата, тој одвратен пимплачки фудбал знај и Ди Матео да го спроведи - го проба тоа во ВБА, затоа и беше избркан.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.667
Јас мислам дека Абрамович уште сака Челзи да биде ист како Барса. Затоа сака и Гвардиола да го донесе. Ама, мислам дека Гвардиола нејќе да превзема нов клуб одма, посебно не Челзи зошто преголем ќе биде притисокот врз него. И сега ќе му се даде едногодишен договор на Ди Матео, а наредно лето пак ќе се пробува за Гвардиола. А Челзи е единствениот тим кој Гвардиола не успеа да го порази. If you can`t beat them, join them. :D

Ова се мои претпоставки кои не би сакал да се точни. Но Роман сака Челзи да доминира во Англија и Европа, и најверојатно мисли дека вистинскиот начин да се оствари тоа е да се копира Барса. А кој и да дојде, Гвардиола, Мурињо, Фергусон и проба да ја копира Барса, нема да успее.

L

Löwe

Гостин
Лампард си ужива во Дубаи во базент. Друштво му прави играчот на Партизан Владимир Волков.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.667
Ќе беше супер и Тери и Кол да можеа да си одморат заедно со Лампард и Кејхил сега и сите да се спремни за новата сезона. Нека играат играчите на Ливерпул во Европа. :D

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Абе каква 11 за Хулк , Мулк , Шулк ... :confused:
Тој број е на една легенда а јас да сум на местото на Роман ќе го повлечам бројот 11 . Кој сака нека е и Чак Норис да игра во Челзи нејќам да го гледам во 11 !
Не се дораснати за таква привилегија .

H

HoT IcE

Гостин
"Everyone knows that 10 is my number of preference. But this number belongs to another great player at Chelsea (Juan Mata), so I chose number 17 instead."
537612_378218118892301_988675174_n.jpg
tumblr_m51d57R7Pz1r0nw5yo1_500.gif

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.179
Поени од реакции
8.258
за Чех ништо не коменитрате а ? голманиште чак 4 прими :D

Kajgana Shop

На врв Bottom