Пази од многу е...е да не ти падне мака.
Еве ти слика слободно изброј колку дупки има како траги од куршуми, па ќе ти стане јасно кој повеќе пукал. Србите на Косово се инфериорни, со куршуми и самите се свесни дека не можат да опстанат. Провокациите се јасно од страна на властите кои нормално Србите на Косово ниту ги признаваат, ниту некогаш ќе ги признаат како легитимни.
Прегледај го приврзокот 44390
Сигурно од тој прозор дошле тие 38 куршуми кои имале намера да убијат НАТО војници , погодиле транспортери и двајца војници , повредиле и србин.
Толку од твојата слика која вредеше 1000 зборови , на мирољубив голорак србин кој им се спротивставува на мирен начин на НАТО војската.
Дачиќ вчера отишол во Русија.да му кажат Русите со кого треба да коалицира за создавање на нова влада.
Ако тоа се случи,тоа ќе значи дека руската сила полека почнува да носи превага над западот,и во тој случај би ги советувал нашите обесправени сограѓани-албанци ,да почнаат да тренираат триатлон.Ќе им се најде за брзо време,не само на Космет,туку и кај нас.
Штотуку ми го расипа денот.
Не ми се верува дека русите се вмешаа во Косовското прашање и дека ќе одлучат кој ќе состави Влада во Србија.
И не само албанците , туку триатлон треба да вежбаат и хрватите , словените , бугарите , црногорците , бошњаците , унгарците , ромите ... сите тие кои досега не работеа по волјата не Србите.
Сиромавите ние балканци.
Ако се однос снага промени и каубоји пусте своје пулене обесправљене Албанце низ воду мислим да ће да пређу на Бугарску политику тојест "окрени дупе како ветар дува" само овај пут неће да прође ,све се враћа све плаћа.
Уз триатлон није лоша вежба ни трчање на дуге стазе
Разумем те, србин си и губитник си.
Овие другите сеуште не ги разбирам , што толку ги боли за Србија , а се антички.
Ниш вика... Ај Војводина ви е онака мерак да ја кажете како ќе се изгуби, Санџак ајт демек има логика... АМА НИШ?!
Затоа што тие нивите во Нишка околија сеуште не се компензирани , а со сила се земени од албанците.
Рона Нишлиу (Нишјанка) - претставничка на Албанија во Евросонг 2012.
Батали ја брат, неписмена е.
Антички македонец , брат со словен ? Или само онака ?
Ma toa sigurno ce bide taka Presevo, Medvedja i Bujanovac se vece albanski toa go zaboravivme granicata ce bide kaj Nis , Bugarite si biraat svoi prava vo Bosilegrad poleka no sigurno Srbija se smaluva na svoite originalni granci koi ce bidat uste pomali koga Vojvodina i Sandzak ce proglasat nezavisnost da vi ebam se srpsko po spisok.
Само си чекаме да направат погрешен чекор , да си се фатат со русите , има да им се десат еден куп Олуји низ Балканот.
Конечно да се смириме потоа , ќе има за сите место.
Ме плашат овие другите што им се нудат на србите , се врзува ли човек со срби.
Ако веќе сакаш да бидеш во спротивната страна , фати се со појакиот од таа групација , овој пат Русија ... но немој бе со србија , не биди србофил , не вреди , кој ќар е тоа ?
И знаеш што ме уплаши тој КНЕЗ-от погоре ... ми рече треба да спремам триатлон , пошто Русија ќе се вмеша ... одма ми текна : Гадафи , Милошевиќ , тој на Египет , овој на Сирија што е следен и се по ред ... поеб‘ани групации ... сите кои биле со Русија , длабоко згрешиле , гробот не им се знае.