Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Ја свртеа бе ?
А бе децава не се спремни никој според мене, неколку имаат потенцијал, ама овој може брзо, и мислам дека е подобар од Кастињос. Како и да е, ќе пишам артикл за 10-15 минОд кога викам да ги пуштаат децава..
da da Longo het - trikЈа свртеа бе ?
За мене Данкан, Беса и Лонго се спремни да играат по 20 минути, па некои и цела утакмица, али под услов да е тимот типтоп, не како ланската сезона, така ќе биде фрлање во оган.А бе децава не се спремни никој според мене, неколку имаат потенцијал, ама овој може брзо, и мислам дека е подобар од Кастињос. Како и да е, ќе пишам артикл за 10-15 мин
Прекинав да ја гледам од кога ни направија 3-2,и Ди Џенаро се повреди и ми стана мачно да гледам без него на гол,исклучив стримот.da da Longo het - trik
Лонго е веќе ко-сопственостПрекинав да ја гледам од кога ни направија 3-2,и Ди Џенаро се повреди и ми стана мачно да гледам без него на гол,исклучив стримот.
Ама Лонго ќе го биде за некоја година дар мар ќе праи низ Италија,само да не го шитнат или косопственост со некој треторазреден тим да направат.
Мило ми е што го направија пресвртот,Страма ваљда ја гледал утакмицата
Не ме зезај ?Лонго е веќе ко-сопственост... Али мислам дека така го земавме, а не го дадовме...
една година му се годи престапна како минатата ..и потоа се враќаат работите во нормала во Милано околу тоа кој е којПациенти овие од другиот крај на Милано.
Го лапнаа оваа година.
Го земавме во 2009, од Џенова кога и ги земавме Мота и Милито. Кога дојде Лонго беше замена на Алибек и Дестро ама они више играат на повисоко ниво и Лонго е ѕвер!Лонго е веќе ко-сопственост
Грешка, сме го земале целосно, сме го дале за Ранокиа(заедно со Дестро). Ко-сопственост со Џенова..Не ме зезај ?
Не сме го купиле од Џенова, од Тревизо е...Го земавме во 2009, од Џенова кога и ги земавме Мота и Милито. Кога дојде Лонго беше замена на Алибек и Дестро ама они више играат на повисоко ниво и Лонго е ѕвер!
Се согласувам, ама мислам дека треба да имаат комплет минутажа првите двајца, а Лонго комотно може да игра напред со Милито. До сега потајно се надевав на тоа ама после утакмицава 100% сум сигурен дека може лекции на Пацини да му држи. Дечково напред е топ, се враќа во 16, покрива покрај аут-линија, има техника, брзина, чувство за простор, удар... само што е себичен и неискусен ама тоа ќе се среди.За мене Данкан, Беса и Лонго се спремни да играат по 20 минути, па некои и цела утакмица, али под услов да е тимот типтоп, не како ланската сезона, така ќе биде фрлање во оган.
Лани зборев за Дестро и Оби дека се спремни, и двајцата покажаа сезонава дека вредат. Не знам, не е толку тешко да видиш кој може да се покаже.