Никој да даде препорака....Здраво!Заинтересиран сум да се запишам на Економски факултет.Е сега се мислам помеѓу американ колеџ или на државен на битпазар.Ова на Битпазар ми е малку подалеку,а американ колеџов ми е доста блиску.
Е сега ме интересира како е со пичиња на овој американ колеџ.Има ли по некоја или тапа џонсон.Да не испадне да се запишам и после да не можам да избегам.
Исто така ме интересира што документи се потребни за на државниот економски.Завршив минатата година,па оваа година планирам да се запишувам.Веќе бев и се распрашував,но не добив информација дали сведителствата треба да се заверени на нотар.Исто така видов на конкурсот кој излезе во весник дека упис на државниот универзитет св.Кирил и методиј ќе има упис на 27.08.
Ме интересира дали сега може да се поднесе барање за упис или мора да се чека до тогаш.Исто така ме интересира ако може некој да ми каже кога точно ќе се полага државна матура.Не бев во Македонија последниве 3 месеци,па не сум во тек што се случува.Благодарам однапред...
Ќе одиш и ќе го замолиш убаво, има пуштано со над 50(шашави 50-ски ), ама има и паѓано. GL.Основи на менаџмент, имам 50,56 а се положува со 51. Може да ме пушти? Некој со слично искуство?
Ke si kupish skripta od Libro i samo od tamu ke ucish i ke dobiesh 9ka...ako sakas 10ka uci od knigaКолеги ќе ве замолам ако можете да ми објасните нешто повеќе за Анализа на финансиски извештаи (ама како на прваче ) Што како се паѓа бидејќи никогаш не сум била на полагање дали е на заокружување по колку задачи дава, и дали има задачи за вежбање по фотокопирнициве и дали има нешто што не треба да се учи за на испит. Фала многууу
Ова ти е бодувањето:Шуклев врака на меил да му пишам? Би ве замолил доколку некој оди утре на увид менаџмент да види како оди бодувањето, зошто не ми е јасно кејсовите ми се точни а доколку носат по 10 поени многу малку поени имам само 30, нема шанси само 10 бодови од прашањата да имам освоено гледав дека имам доста точни одговори
Каква препорака сакаш после ова што си го пишал ццц не ми се верува сака на факултет да иде а глеј што прашува СЕДИ СИ ДОМА НАЈУБАВО И ИДИ СИ У ДИСКО И ТИ Е ГАЈЛЕЗдраво!Заинтересиран сум да се запишам на Економски факултет.Е сега се мислам помеѓу американ колеџ или на државен на битпазар.Ова на Битпазар ми е малку подалеку,а американ колеџов ми е доста блиску.
Е сега ме интересира како е со пичиња на овој американ колеџ.Има ли по некоја или тапа џонсон.Да не испадне да се запишам и после да не можам да избегам.
Исто така ме интересира што документи се потребни за на државниот економски.Завршив минатата година,па оваа година планирам да се запишувам.Веќе бев и се распрашував,но не добив информација дали сведителствата треба да се заверени на нотар.Исто така видов на конкурсот кој излезе во весник дека упис на државниот универзитет св.Кирил и методиј ќе има упис на 27.08.
Ме интересира дали сега може да се поднесе барање за упис или мора да се чека до тогаш.Исто така ме интересира ако може некој да ми каже кога точно ќе се полага државна матура.Не бев во Македонија последниве 3 месеци,па не сум во тек што се случува.Благодарам однапред...
Каква препорака сакаш после ова што си го пишал ццц не ми се верува сака на факултет да иде а глеј што прашува СЕДИ СИ ДОМА НАЈУБАВО И ИДИ СИ У ДИСКО И ТИ Е ГАЈЛЕ
Неможам да отидам утре на увид, ама се мислам дека имам повеќе точни ама тоа е здравје септември повеќеОва ти е бодувањето:
2 кејса од по 10 поени
5 точно неточно од по 0,8 поени
43 со многукратен избор од по 1,8 поени
Стварно незнам што да ти кажам, јас сум четврта на економски и коа се запишував ни на крај памет не ми беше да бркам фраери низ факултет ама запознав ептен драги луѓе со кои знам дека ќе бидам и понатаму...а и пошто прашуваш за американ овде тешко дека некој ќе ти даде одговор.Најискрено ти посакувам да се запишеш на факултет на кој што ти сакаш и да си го завршиш ко што е ред а ако си фраер пи*ињата сами ќе ти доаѓаатЕх,зар е ова нешто ново.Многумина бираат поради тоа.Искрено и јас сум еден од тие.
Прашувам бидејќи си имам лошо искуство од порано.Да не испадне да се запишам како средно.Отидов во Хемиско и ми се слоши.За среќа избегав после што се вика во РАЈОТ
Како и да е,фали ти на одговорот.Иако Со вас женските мислам дека можеби е и поинаку.Инаку јас нема да одам за секс таму или пак да бркам студентки како манијак,туку само прашувам,ептен да не бидам со машки.Туку кога сме кај американ колеџ,зашто сметаш дека некој тешко ќе даде одговор.Нема никој кој што студира таму од форумов или.Мене реално овој американ колеџ ми делува како да на него студираат едвај 50 луѓе и како предавањата да се одржуваат во две собчиња.Може е поинаку,па затоа и прашувам.Стварно незнам што да ти кажам, јас сум четврта на економски и коа се запишував ни на крај памет не ми беше да бркам фраери низ факултет ама запознав ептен драги луѓе со кои знам дека ќе бидам и понатаму...а и пошто прашуваш за американ овде тешко дека некој ќе ти даде одговор.Најискрено ти посакувам да се запишеш на факултет на кој што ти сакаш и да си го завршиш ко што е ред а ако си фраер пи*ињата сами ќе ти доаѓаат