Црна Гора или Бугарија?

I

Ivanovska

Гостин
Сум била и на двете места и во Црна Гора е каде каде поубаво од Бугарија. Ако се двоумиш, Црна Гора е вистинскиот избор. ;)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Со тоа што сум веќе од пелени во црна гора ќе гласам за - Црна Гора. Јебо те од коа ги имаа тие динари преку кризата во Југославија, се` до еврото ја пратам оваа земја. Котор и Улцињ да се изјаснам поточно. Имам поплаки, да. Jebo vas crnogorci, ma kad će te već jednom da sredite taj Ulcinj, ne mogu da ispržim jaje na struju od 120 volta. Више 4 години го влечат воа. За Котор немам примедби, Љута како Љута, увек се градат апартмани. Као шо рекоа во Новеченто Бока которска (една претстава) : Ko to sve posređuje? И еден ментиш од публика: Милоооо.
Каква и да е, луда, без струја некад, порано знаеше и без вода ама брат, си ја обожаам. Коа ќе ми текне понта пред куќи и правац у море. Мераци. И да. Госпа од Шкрпљела. Ако некад се шитка верски објект, глад го купувам жими се. И праам коцкарница. Се заебаам бе.

Член од
25 мај 2011
Мислења
321
Поени од реакции
52
Неможе Јадранот да се спореди со Црното море, нема споредба. Црното може со Вардар да се спореди само :icon_lol:
(ајде бугари напад! )
Црна Гора не е подобро место од Црното Море за одмор. Другото е смешно ижално мислење на Сител

Е зошто да напаѓаме? Од 20 години гледаме со интерес како србомани одцелата злоба се сгромолјасв врз себе. Само кога се тресете ви удираме по г'заи паѓаат по лице.

И зошто одлучи дека Црна Гора е српска? Јас не мислам така. И Фактите не мислат така.

Montenegrin 43%, Serbian 32%, Bosniak 8%, Albanian 5%, other (Muslims, Croats, Roma (Gypsy)) 12% (2003 census)

линк се притиска 2 пати во internet explorer / chrome ... погоре за да тргне

:tapp:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
За морето, Црногорското за нијанска е подобро од Бугарското. Но за ноќен живот, забави до раните утрински часови, за млади е супер Бугарија. А за цените поефтина е Бугарија. Во Црна Гора недај боже да те видат дека си странец, те колат одма. Да не им беа Русите да им изградат хотели, Црна Гора ќе пропаднеше.

Wiche

шегобиец
Член од
22 декември 2009
Мислења
204
Поени од реакции
120
Бугарија е тапа место и е за аматери, ноќен живот е за деца од градинка кои се испијанат на хепи аур у некоја биртија и се лигават после по улици и слушаш муабети од типот "БРАТ ЗНАЕШ КОЛКО ТЕ ПОШТУЈУ".
Ако Слнчев брег е место со најдобар ноќен живот тогаш можам да замислам колку се тапа другите места, дискотеките или празни или 95% курати пола голи соблечени издепилирано све ин стајл и тамо ако ниси геј онда ниси нормалан посебно Лазур, Маниа платиш влез и внатре сватиш колку си се заебал, Гранд е нешто по нормално али ништо специјално... Идиоти пред врата ланац око врата и тренерки стајл пред секој локал ав ав ав рже не се држе... Стрип барови Го Го ха ха... 10 евра лап денс три цуцле се вртив три сата у нај топ локали а у несебар у едн бар една играше цело време душичка... Плажа е добра може по некоја цицка тамо вамо да се види само море е зељаник трава медузе, ладно и плус смрди на леш од траву. Храна е пушти ме да вриштим несам знаја дека постои пластифицирана пица...

У Црну Гору одмана несам бија такој да незнам како е сга...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
За морето, Црногорското за нијанска е подобро од Бугарското. Но за ноќен живот, забави до раните утрински часови, за млади е супер Бугарија. А за цените поефтина е Бугарија. Во Црна Гора недај боже да те видат дека си странец, те колат одма. Да не им беа Русите да им изградат хотели, Црна Гора ќе пропаднеше.
Како бе така те колат ? Те молам ова да ми објасниш во најбрз можен рок, многу сум заинтересиран.
--- надополнето: Oct 2, 2011 3:31 PM ---
Црна Гора не е подобро место од Црното Море за одмор. Другото е смешно ижално мислење на Сител

Е зошто да напаѓаме? Од 20 години гледаме со интерес како србомани одцелата злоба се сгромолјасв врз себе. Само кога се тресете ви удираме по г'заи паѓаат по лице.

И зошто одлучи дека Црна Гора е српска? Јас не мислам така. И Фактите не мислат така.

Montenegrin 43%, Serbian 32%, Bosniak 8%, Albanian 5%, other (Muslims, Croats, Roma (Gypsy)) 12% (2003 census)

линк се притиска 2 пати во internet explorer / chrome ... погоре за да тргне

:tapp:
По најнов попис има 37% Срби :) Некој може ја вика Српска зошто низ историјата била, прашај го Његош(y) Сега можеби се другачии работите, ама историјата е таа :)
--- надополнето: Oct 2, 2011 3:37 PM ---
Иначе од коа знам за себе одам во Црна Гора освен годинава коа бев у Грчка, ако се одлучите за ЦГ, само не Сутоморе, сегде само Сутоморе не! Плажата не чини, искачањата се шабански, додека во другите градови, има за секого по нешто, кој сака на шабан има шабан журки, кој сака на хип-хоп има тоа, кој сака хаус има и тоа, и се наоѓа по некоја песочна плажа. За Бугарија не сум бил ама од муабети што сум слушал, не се иде за одмор таму :icon_lol:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Како бе така те колат ? Те молам ова да ми објасниш во најбрз можен рок, многу сум заинтересиран.
--- надополнето: Oct 2, 2011 3:31 PM ---

По најнов попис има 37% Срби :) Некој може ја вика Српска зошто низ историјата била, прашај го Његош(y) Сега можеби се другачии работите, ама историјата е таа :)
--- надополнето: Oct 2, 2011 3:37 PM ---
Иначе од коа знам за себе одам во Црна Гора освен годинава коа бев у Грчка, ако се одлучите за ЦГ, само не Сутоморе, сегде само Сутоморе не! Плажата не чини, искачањата се шабански, додека во другите градови, има за секого по нешто, кој сака на шабан има шабан журки, кој сака на хип-хоп има тоа, кој сака хаус има и тоа, и се наоѓа по некоја песочна плажа. За Бугарија не сум бил ама од муабети што сум слушал, не се иде за одмор таму :icon_lol:
Епа така колат, влегуваш во продавница една разгледница ти вика 5 евра, на црногорецот му вика 1 евро. Мене и на друштвото со мене што беше истото им го направија. А за ноќен живот освен Будва во Црна Гора тапа е по другиве градови. А за Бугарија ти препорачувам да отидеш, но без девојка. Пена парти, ДиЏеи, во Сончев Брег е лудница.

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
Епа така колат, влегуваш во продавница една разгледница ти вика 5 евра, на црногорецот му вика 1 евро..
пред повеќе години навистина така беше, ама последниве 3-4 не е повеќе, фискална и за мастика за џвакање добиваш, нема повеќе трт-мрт, им дојде полека акалот, инаку, за мене 5 пати подобро е ЦГ него ли БГ во секој поглед.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
пред повеќе години навистина така беше, ама последниве 3-4 не е повеќе, фискална и за мастика за џвакање добиваш, нема повеќе трт-мрт, им дојде полека акалот, инаку, за мене 5 пати подобро е ЦГ него ли БГ во секој поглед.
Јас бев пред 3 години и така правеа, и од тогаш не им идам. Може сега се опаметиле. Иначе во што ја гледаш Црна Гора подобра од Бугарија?

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
пред се, во односот на рамноправност.имам осетено доза на понижување засладено со љубомора :) кога спомнам МАКЕДОНИЈА..аа, тоа е бугарија, само реонот е Македонија :).пази богати.
додека во ЦГ апсолутно се осеќав како цар, луѓето се однесуваат рамноправно па дури и ни дозволуваа малку супериорност, нормално, во нормални и асални граници, доколку постојат такви :) .Их, кога ќе слушнеа Македонски јазик, трчаа да се запознаеме и да се распрашаат како сме.е сега, дали се должи на тоа што тие се разделија со србите, а тоа ние пред нив го направивме, не знам, не сум ни осетил желба да дробам политика.
потоа, забавите кои што се на високо ниво (Будва) во однос на било каде во бг, некој спомена на што личат.
трето, месото бе, месото, зачинето у п.м. а во ЦГ бате ко во Прилеп, убајна :)
а за преваранти, еееее, немој ни да помислиш некој било кој да го ставаш пред болвариве, а зинаа, а излажаа, само на тоа мислат, како да те ограбат, можам цели статии да ти пишувам ако сакаш за тоа.
а, заборавив, па и морето бе, водата, јадранско со кое ќе го мериш, со болварското? нема чанце (шанса) :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Јас во Несебар имам одено 2 пати и екстра си поминав, плажата е песочна и огромно долга, водата не е баш нај нај(се дешава 2-3 од 10 дена да е прљава со алги ама викаат тоа е здраво) и тоа е мана на Црно море ама па не е толку гужва секогаш се наоѓа слободно место на плажа.
А ноќниот живот е супер, има доста добри дискотеки во Сончев брег, а има и некои српски-бугарски локали во Несебар.
Го пишувам ова пошто не е толку лошо во Несебар како што се жалат сите ;)

Член од
25 јануари 2011
Мислења
505
Поени од реакции
216

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Со морето што има мирис на се само на море не :icon_lol:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
Ова ти е ко да равњаш коњ и магаре ебаго, која Бугарија бре, златен Јадран ништо не го мења и со црногорците ќе се разбереш ко човек и ќе те пречекаат екстра, ова бугариве со (Софи) на чело ќе јадат бубрези како Македонија е бугарски и сл.

Kajgana Shop

На врв Bottom