I
Ivanovska
Гостин
Сум била и на двете места и во Црна Гора е каде каде поубаво од Бугарија. Ако се двоумиш, Црна Гора е вистинскиот избор.
Црна Гора не е подобро место од Црното Море за одмор. Другото е смешно ижално мислење на СителНеможе Јадранот да се спореди со Црното море, нема споредба. Црното може со Вардар да се спореди само
(ајде бугари напад! )
Како бе така те колат ? Те молам ова да ми објасниш во најбрз можен рок, многу сум заинтересиран.За морето, Црногорското за нијанска е подобро од Бугарското. Но за ноќен живот, забави до раните утрински часови, за млади е супер Бугарија. А за цените поефтина е Бугарија. Во Црна Гора недај боже да те видат дека си странец, те колат одма. Да не им беа Русите да им изградат хотели, Црна Гора ќе пропаднеше.
По најнов попис има 37% Срби Некој може ја вика Српска зошто низ историјата била, прашај го Његош Сега можеби се другачии работите, ама историјата е тааЦрна Гора не е подобро место од Црното Море за одмор. Другото е смешно ижално мислење на Сител
Е зошто да напаѓаме? Од 20 години гледаме со интерес како србомани одцелата злоба се сгромолјасв врз себе. Само кога се тресете ви удираме по г'заи паѓаат по лице.
И зошто одлучи дека Црна Гора е српска? Јас не мислам така. И Фактите не мислат така.
Montenegrin 43%, Serbian 32%, Bosniak 8%, Albanian 5%, other (Muslims, Croats, Roma (Gypsy)) 12% (2003 census)
линк се притиска 2 пати во internet explorer / chrome ... погоре за да тргне
Епа така колат, влегуваш во продавница една разгледница ти вика 5 евра, на црногорецот му вика 1 евро. Мене и на друштвото со мене што беше истото им го направија. А за ноќен живот освен Будва во Црна Гора тапа е по другиве градови. А за Бугарија ти препорачувам да отидеш, но без девојка. Пена парти, ДиЏеи, во Сончев Брег е лудница.Како бе така те колат ? Те молам ова да ми објасниш во најбрз можен рок, многу сум заинтересиран.
--- надополнето: Oct 2, 2011 3:31 PM ---
По најнов попис има 37% Срби Некој може ја вика Српска зошто низ историјата била, прашај го Његош Сега можеби се другачии работите, ама историјата е таа
--- надополнето: Oct 2, 2011 3:37 PM ---
Иначе од коа знам за себе одам во Црна Гора освен годинава коа бев у Грчка, ако се одлучите за ЦГ, само не Сутоморе, сегде само Сутоморе не! Плажата не чини, искачањата се шабански, додека во другите градови, има за секого по нешто, кој сака на шабан има шабан журки, кој сака на хип-хоп има тоа, кој сака хаус има и тоа, и се наоѓа по некоја песочна плажа. За Бугарија не сум бил ама од муабети што сум слушал, не се иде за одмор таму
пред повеќе години навистина така беше, ама последниве 3-4 не е повеќе, фискална и за мастика за џвакање добиваш, нема повеќе трт-мрт, им дојде полека акалот, инаку, за мене 5 пати подобро е ЦГ него ли БГ во секој поглед.Епа така колат, влегуваш во продавница една разгледница ти вика 5 евра, на црногорецот му вика 1 евро..
Јас бев пред 3 години и така правеа, и од тогаш не им идам. Може сега се опаметиле. Иначе во што ја гледаш Црна Гора подобра од Бугарија?пред повеќе години навистина така беше, ама последниве 3-4 не е повеќе, фискална и за мастика за џвакање добиваш, нема повеќе трт-мрт, им дојде полека акалот, инаку, за мене 5 пати подобро е ЦГ него ли БГ во секој поглед.
Otdavna e stanala prekrasno mesto za odmor i stava se po privlekatelna...samo za hora so predrasadaci e macno. Bugaria nomer 1 destinacia za sosedite od sever:Од кога Бугарија стана прекрасно место за одмор?
Само Романци нека ви идатOtdavna e stanala prekrasno mesto za odmor i stava se po privlekatelna...samo za hora so predrasadaci e macno. Bugaria nomer 1 destinacia za sosedite od sever:
http://www.standartnews.com/biznes/stanahme_destinaciya_1_za_rumancite-152226.html