Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.777
Поени од реакции
12.112
Чарли Адам доаѓа, Суарез доаѓа и Бабел останува а?? Дрн дрн јариња.......глупости. Чарли Адам не ни треба Суарез стана историски и нека се ебат Ајакс со се него а Бабел ако останува нека добие шанса а не некои инвалиди да играат. Тоа што вие тројца го постиравте едноставно нема смисла. Најмалку едно од тие е грешно ако не и сите 3. Ако Бабел останува тогаш Суарез не доаѓа ( просто и јасно нели ) а Чарли Адам не го пуштаат за ниска сума како што ние сакаме т.е безпари. А и не ни треба не знам оти се запнале по него.

--- надополнето ---

http://www.metro.co.uk/sport/football/853492-luis-suarez-liverpool-transfer-to-be-completed-in-next-48-hours
Прочитав на повеќе медиуми не тој ќе го ставам, Суарез ќе го комплетира трансферот во Ливерпул во следните 48 часа.
Суарез го комплетира трансферот во Ливерпул во изминативе 3 недели ама никако да го докомплетира. Да не паѓа на медицински ? Или пак луѓево почнале духови да гледаат на аеродромот стварно не знам што е работата.

--- надополнето ---

Еве уште добри вести ако се точни секако
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1350054/Charlie-Adams-Liverpool-edges-closer-Blackpool-transfer-request.html
Чарли Адам побарал трансфер
Daily - FAIL !!! Не ги читај овие веќе

--- надополнето ---

Инаку Комоли не оди за џабе во Холандија ако нема ништо. Да беше трансферот пропаднат немаше да оди таму уште да преговара. Само многу пари бараат бе Ајакс ќе треба до последно да чекаме за да намалат а можно е и да не намалат па да мора да платиме многу ( и џабе чекањето ) или да останиме со стапот в раце. Инаку менаџерот на Блекпул кажа дека сака добра понуда за Чарли Адам инаку не доаѓа во предвид да го продава. Блекпул бараат замена за него значи можно е да иди кај нас ама уште се мислам кој ќе седи на клупа ако Чарли дојди. Квалитетен играч е ама како вишок ми изгледа.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Дојде ли Адам кај нас, ќе игра и те како. Само не знам дали Раул би страдал или Лукас. А може и некоја чудна комбинација од сите заедно, без Макси да речеме.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.777
Поени од реакции
12.112
Дојде ли Адам кај нас, ќе игра и те како. Само не знам дали Раул би страдал или Лукас. А може и некоја чудна комбинација од сите заедно, без Макси да речеме.
Е па тоа е проблемот...Раул е одличен греота е за на клупа.....Лукас е деструктивец е сега би можело Стиви,Раул и Адам ама во тој случај Раул ќе оди подефанзивно а јас мислам дека подобро е Лукас да го прави тоа а Раул малце покреативен.....не знам некој ќе страда и тоа не ми се допаѓа

G

GucciMane

Гостин
Може да играме 4-4-2 дијамант формација, ко Челзи што играат..и онака тие крила што ги имаме исто ко да ги немаме:toe:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.777
Поени од реакции
12.112
А сите заедно јок. Многу е

--- надополнето ---

Може да играме 4-4-2 дијамант формација, ко Челзи што играат..и онака тие крила што ги имаме исто ко да ги немаме:toe:
Е па арно викаш и онака немаме крила .:pos2:aма..сепак не чини. Боље да си купиме квалитетно крило

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Баш тоа мислев да го пишам. Одлични играчи за дијамант формација. Без разлика дали Суарез или некој друг напаѓач ќе дојде или не, Кајт или Бабел можат да бидат поддршка за Торес како втор напаѓач.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.777
Поени од реакции
12.112
----------------------Лукас-----------------
Џерард-------------------------------Адам
----------------------Раул-----------------
Или
---------------------Лукас---------------------
Раул-------------------------------------Адам
-------------------Џерард--------------------
?????????????????????????????????
Нееееееее не оди вака

G

GucciMane

Гостин
----------------------Лукас-----------------
Џерард-------------------------------Адам
----------------------Раул-----------------
Или
---------------------Лукас---------------------
Раул-------------------------------------Адам
-------------------Џерард--------------------
?????????????????????????????????
Нееееееее не оди вака
Зошо да не?

------------Лукас------------
----Адам-----------Меирелес
------------Џерард----------
-------Суарез----Торес-----
Топ ке биде...и да не дојде Суарез, може Кајт или Бабел место него.
Само ако го земеме Н'Зогбиа и он ако игра лев бек криво ке ми биде ако не игра Кели или Глен...али незнам има уште една недела па ке видиме што како, џабе пишуваме ние тука... поздрав

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Колега Роземберг, во дијамант нема крила како што си ги позиционирал ти. Да е така ни јас не сакам таква формација, ама вака дијамант со шанса на глен да се уфрла како што знае би било супер.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Зошо да не?

------------Лукас------------
----Адам-----------Меирелес
------------Џерард----------
-------Суарез----Торес-----
Ептен ми праи мерак формацијава :)
Не ми текнува дека некогаш сум видел Ливерпул да игра вакa

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.777
Поени од реакции
12.112
Колега Роземберг, во дијамант нема крила како што си ги позиционирал ти. Да е така ни јас не сакам таква формација, ама вака дијамант со шанса на глен да се уфрла како што знае би било супер.
Мора да има! Барем едно крило мора да има. И Глен нека се уфрла колку сака се нема класично крило џабе е

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Мора да има! Барем едно крило мора да има. И Глен нека се уфрла колку сака се нема класично крило џабе е
Можно е да е џабе. Ама можно е и да се џабе крила кога ќе видиш каква игра сака Кени. Такозвана pass and move, не се потпира баш на присуство на крила и долги топки и нафрлања. Ниски додавања, претежно кратки и одма трчај во слободен простор. Баш така и паднаа двата гола што Торес ѓи заврши. Прочитај го последното интервју на Кајт за официјалната страна ќе видиш што вика за тоа каква игра наметнува Кени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom