- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.439
На чат не можам да пишувам и да враќам пораки, а ако влезам во инбокс односно преку целосната конверзација можам слободно да праќам...?
Избриши си ги колачињата.Ова ми се случува само на Хром, на Мозила нормално ми функционира.
Преинсталација на Хром или има друго чаре?
Не помага....Избриши си ги колачињата.
Клештата > Settings > Show advanced settings... (долу) > Content settings > All cookies and site data > напиши Facebook > Remove all
3-пати оче в ум кажи ја!Како да го вратам стариот чат?
Е да бе вистина не знаев, фала мн ме просветли.3-пати оче в ум кажи ја!
Па како ќе го вратиш стариот чат бе ретардиран? Ова ти е исто како да прашуваш дали може да го вратиш вчерашниот ден.Како што го смениле така ќе биде, ако не ти се бендисува деактивирај си го профилот и готово.Е да бе вистина не знаев, фала мн ме просветли.
Оди Шетај и пеј си ја оче в ум
Се прајш будала или неписмен, ментален.Па како ќе го вратиш стариот чат бе ретардиран? Ова ти е исто како да прашуваш дали може да го вратиш вчерашниот ден.Како што го смениле така ќе биде, ако не ти се бендисува деактивирај си го профилот и готово.
Може, ако пак се најавиш, со самото тоа и се активира.Ако се деактивира фб профил може да се врати назад?
Pa imas protokol be drugar ako si go znaes pass. na mejlot mozes sam da si sredis !!!Дечки,ако се заборави пасвородот може некако да се смени и да се стави друг?(без да го знаеш прашањето.. )