Бои и модели за невообичаени припадници на посилниот пол

• Креатор на темата Креатор на темата The countess
  • Време на започнување Време на започнување
safe_image.php

DSC_1201.jpg

Ваши мислења? :)

Ова комотно може да се печати како разгледница на УНИЦЕФ. Предизвикува чувство на грев, жал и грижа на совест дека не правиме доволно за светот и ваквите напатени деца. Јас само шо ја видов сликата се фатиф за новчаник.

Охриѓани се овие двајца? :icon_lol:
Појма немам не ги познавам никој, скопски се агенциите претпоставувам дека се скопјани. Ако ти треба инфо за ликовите можам да набавам, а ако треба запознавање тоа можам во Охрид летово:D

Оти мислам дека погрешно ме разбираш цело време, а јас пак имам мислење за себе дека сум прост и едноставен човек.
Не се обидувам воопшто да ти наметнам стил на облекување, само кажувам мој субјективен став дека облеката која што ја преферираш не ми се допаѓа и ми изгледа грдо. Однапред кажувам дека не сум никаков моден критичар, џет сетер или пак авторитет во модата, па затоа моето мислење можеби не вреди ниту пет пари.
Од друга страна ти пак пак со стереотипи ја осудуваш околината дека истите се стадо овци кои се облекуваат според стил кој му е наметнат од конвеционалните модни креатори и Пинк Телевизија, притоа воопшто не помислуваш дека можеби останатите луѓе тоа и навистина го сакаат како ти што сакаш да се облекуваш на сликиве.

Мене ми останало тоа дека кога се плука на нешто треба да го имам подоброто за другите да ме сфатат сериозно и да не ми се смеат... Како и да е стереотип или не нормално дека ќе кажат во одбрана дека го сакаат тоа бидејќи не се информирани и доволно модно зрели да превземат било каков предизвик во врска со промена на имиџот.
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 22:13 ---

tumblr_m09p6mbJUu1qb9w5d.gif

Ochigledno e deka modata vo prviot post e za gejovite i ne e "nevoobichaena za posilniot pol".

"Nevoobichaeno za posilniot pol" bi bila pink maichka so gulabi i da pishe PEACE&LOVE :D ama da bide onaka normalna t-shirt. Toa ke bide neboobichaeno. Ili crveni farmerki, iako e "cool" da se nosat dur si tinejdzer onaka "skate 4 life" koga ke napraesh 25/6 godini toa bi izlgedalo retardirano. :D

But you're ugly, your opinion doesn't count
Ова доаѓа од човек што го нарече ова
DSC_5137.jpg

цитирам "класа" ......и да од човек што кажуе кој е грд а кој не е на сајбер форум.
Ќе кажам пак
За да биде ова блиску до некоја "klasa" овој треба да качи 30 кила , да облече одело и да го намали негоивот левел на педерлук за едно 500 степени.

Ова доаѓа од човек што го нарече ова

цитирам "класа" ......и да од човек што кажуе кој е грд а кој не е на сајбер форум.
Ќе кажам пак
За да биде ова блиску до некоја "klasa" овој треба да качи 30 кила , да облече одело и да го намали негоивот левел на педерлук за едно 500 степени.

Колку подпросечно просто, силуетата на фигурата не е предуслов за да се припаѓа на некоја класа, ај испособери си ги мислењава и онака ни лајк не доби за тоа што проба некој да насмееш.

Невообичаени припадници на посилниот пол = исфеминизирани тетки? o_O
Дајте некој денар за буџав лебац, греота се дечињава.
И за некој да ги поучи дека не е убаво сѐ што дизајнирал некој со познато име.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom