- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 6.012
- Поени од реакции
- 5.333
Гостинскиот бе па ти ВЕројатно тој поубав ќе му биде
Гостинскиот бе па ти ВЕројатно тој поубав ќе му биде
Kagawa is a magician on the ball. Mats Hummels once called his dribbling skills and moves on the pitch “just crazy”. He also knows how to move off the ball and find space. He can score goals out of nothing, because he is always prepared to take on his defender one-on-one. His passes are always right on time, something Mister Rooney will surely benefit from. If he doesn’t have the ball, he is running his heart out (If he did for Klopp, be sure he’ll do it for Fergie)
Со Евра нека биде цимер ќе го научи некој работи надвор од теренотЛеле и кола не возел за него и Манчестер ко град ќе е превише. Ваква скромност денес ретко кај денешен фудбалер, ништо чудо овој да сака со Парк цимер да е.
Тоа е може зошто дал изјава денес за некој јапонски весник каде вика дека тој уште ништо не потпишал со клубот и дека опциите биле отворени. Ама и јас мислам дека се е средено.На странана на FB уште има ретарди што мислат дека нема да дојде а на главна објавено
Не, рекол само дека немал потпис ставено затоа што е во Јапонија, captain Obvious и сака да го остават новинарите на раат додека не поминат квалификациите. Ама на страната се фатиле со тоа работната дозвола, сигурно процесот го замислуваат како чистилиштето од пеколот, или ќе те пуштат или заувек во оганТоа е може зошто дал изјава денес за некој јапонски весник каде вика дека тој уште ништо не потпишал со клубот и дека опциите биле отворени. Ама и јас мислам дека се е средено.
Тоа е, ја кога ќе видам што све се пишува по нашине фан групи на ФБ се прашувам да не живеам во некоја паралелна димензија и да не гледам некој друг Јунајтед. Врвот беше кога една девојка пиша колумна зошто треба да смениме формација во 4-3-3, ама фактите што ги наведе беа толку истрескани и лаички што не ми се веруваше дека тој текст е објавен и дека од доле имаше нубови кои се согласуваа.Не, рекол само дека немал потпис ставено затоа што е во Јапонија, captain Obvious и сака да го остават новинарите на раат додека не поминат квалификациите. Ама на страната се фатиле со тоа работната дозвола, сигурно процесот го замислуваат како чистилиштето од пеколот, или ќе те пуштат или заувек во оган
Дај постирај ја колумнатата да ја видиме!Тоа е, ја кога ќе видам што све се пишува по нашине фан групи на ФБ се прашувам да не живеам во некоја паралелна димензија и да не гледам некој друг Јунајтед. Врвот беше кога една девојка пиша колумна зошто треба да смениме формација во 4-3-3, ама фактите што ги наведе беа толку истрескани и лаички што не ми се веруваше дека тој текст е објавен и дека од доле имаше нубови кои се согласуваа.
Тоа е, ја кога ќе видам што све се пишува по нашине фан групи на ФБ се прашувам да не живеам во некоја паралелна димензија и да не гледам некој друг Јунајтед. Врвот беше кога една девојка пиша колумна зошто треба да смениме формација во 4-3-3, ама фактите што ги наведе беа толку истрескани и лаички што не ми се веруваше дека тој текст е објавен и дека од доле имаше нубови кои се согласуваа.