Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Инаку странава на Манчестер е под напад на хакери ништо од ова не е вистина :P

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Со среќа нека ви е,класа играчиште.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Контакт мејлот на онлајн мегасторот бил преплавен со прашања од Џапци кога ќе се знаела бројката за да си порачаат дрес.

И уште Флечер да се врати истиот од пред болеста ќе сме :cuc:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397

Kagawa is a magician on the ball. Mats Hummels once called his dribbling skills and moves on the pitch “just crazy”. He also knows how to move off the ball and find space. He can score goals out of nothing, because he is always prepared to take on his defender one-on-one. His passes are always right on time, something Mister Rooney will surely benefit from. If he doesn’t have the ball, he is running his heart out (If he did for Klopp, be sure he’ll do it for Fergie)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Леле и кола не возел :eek: за него и Манчестер ко град ќе е превише. Ваква скромност денес ретко кај денешен фудбалер, ништо чудо овој да сака со Парк цимер да е.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Леле и кола не возел :eek: за него и Манчестер ко град ќе е превише. Ваква скромност денес ретко кај денешен фудбалер, ништо чудо овој да сака со Парк цимер да е.
Со Евра нека биде цимер ќе го научи некој работи надвор од теренот ;)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
П.С. Стариот е на одмор во Франција, а во меѓувреме се подновил со ова

--- надополнето: 5 јуни 2012 во 17:35 ---
На странана на FB уште има ретарди што мислат дека нема да дојде а на главна објавено :pos:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
На странана на FB уште има ретарди што мислат дека нема да дојде а на главна објавено :pos:
Тоа е може зошто дал изјава денес за некој јапонски весник каде вика дека тој уште ништо не потпишал со клубот и дека опциите биле отворени. Ама и јас мислам дека се е средено.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Тоа е може зошто дал изјава денес за некој јапонски весник каде вика дека тој уште ништо не потпишал со клубот и дека опциите биле отворени. Ама и јас мислам дека се е средено.
Не, рекол само дека немал потпис ставено затоа што е во Јапонија, captain Obvious и сака да го остават новинарите на раат додека не поминат квалификациите. Ама на страната се фатиле со тоа работната дозвола, сигурно процесот го замислуваат како чистилиштето од пеколот, или ќе те пуштат или заувек во оган :pos:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Не, рекол само дека немал потпис ставено затоа што е во Јапонија, captain Obvious и сака да го остават новинарите на раат додека не поминат квалификациите. Ама на страната се фатиле со тоа работната дозвола, сигурно процесот го замислуваат како чистилиштето од пеколот, или ќе те пуштат или заувек во оган :pos:
:D Тоа е, ја кога ќе видам што све се пишува по нашине фан групи на ФБ се прашувам да не живеам во некоја паралелна димензија и да не гледам некој друг Јунајтед. Врвот беше кога една девојка пиша колумна зошто треба да смениме формација во 4-3-3, ама фактите што ги наведе беа толку истрескани и лаички што не ми се веруваше дека тој текст е објавен и дека од доле имаше нубови кои се согласуваа.

B

BooBojan

Гостин
Одамна знаев дека Кагава ќе дојде кај нас.Пример за професионалец,си кажа сакам таму!
Ако ова лето не дојдеше кај нас сигурен сум дека немаше да го продолжи договорот со Дортмунд,само за да си го исполни животниот сон.Еве шанса за уште еден лојален фудбалер,како многу други во историјата на Јунајтед,се надевам дека ке стане легенда како Сер Боби,Ферги,Кантона,Гигс,Невил,Сколс.
Парк ке му биде како ментор во Јунајтед,пример како треба да се однесува кај нас.
Добредојде Шинџи Кагава,баш ваков тип на играч ни фали,последниве две сезони откако го изгубивме Кристијано,веке контрите не ни се толку убити како некогаш,Шинџи ке биде доктор на науки за контри.
Се надевам дека ке се приспособи што е можно побрзо,па да газеме како некогаш
Се надевам дека после Кагава,Модрич е следен,дека и Бејнс ке дојде кај нас,Пауел,и уште некој,или промовирање на некое од децата на клубот во прв тим да се кали.
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 18:28 ---
Еј и 2012/2013 сезона да ни биде како оваа! КЕ биде фантастично!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
:D Тоа е, ја кога ќе видам што све се пишува по нашине фан групи на ФБ се прашувам да не живеам во некоја паралелна димензија и да не гледам некој друг Јунајтед. Врвот беше кога една девојка пиша колумна зошто треба да смениме формација во 4-3-3, ама фактите што ги наведе беа толку истрескани и лаички што не ми се веруваше дека тој текст е објавен и дека од доле имаше нубови кои се согласуваа.
Дај постирај ја колумнатата да ја видиме! :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
:facepalm:
Да беше машко ќе сфатев...ама женско да ми пишува формации,да видам не верувам,изгледа била под дејство на дроги :icon_mrgr:.
Единствена која ја поштовам вака по постови/информации и која што не изиграва тренерка на машки фудбалски клуб е Ilumious....

Kajgana Shop

На врв Bottom