Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
iam frka....dva kompjuteri mi se prikluceni na tp link od one modem router.....e sea frkata e so na edniot kompjuter si pici nema frka so netot uopste drugiot 5 min ima 15 nema....probav so restartiranje na routerot isti frki celo vreme menjav portovi mrezi i celo vreme taka...nekoja opcija?
Пробај пиши му ја рачно IP адресата на тој РС, да не ја дава автоматски, а за DNS стави: 8.8.8.8 - 8.8.4.4

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Како се викаше македонската замунда. Само да не биде Zamunda.mk затоа што тоа не функционира, се работи за сајт што нуди пиратски материјали, ама претежно македонски материјал, како златна бубамара итн?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Како се викаше македонската замунда. Само да не биде Zamunda.mk затоа што тоа не функционира, се работи за сајт што нуди пиратски материјали, ама претежно македонски материјал, како златна бубамара итн?
http://tracker-mk.com/

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
На мојот рутер асус имам некоја опција WPS што е всушност тоа и како се подесува?

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Ај ако може некој да ми помогне мн се нервирам. Кога ќе отворам youtube или некој streaming и го отворам видеото ми го покажува цело зелено. На youtube ќе идам да го гледам на цел екран и тогаш ми се појавува добро како што треба, ќе го намалам нормално како што е пак се прави цело зелено. И за секое видео така, а на тие па што нема опција да зголемам ич не можам да ги гледам :/ Ако може некој да ми помогне мн ќе му бидам благодарен :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ај ако може некој да ми помогне мн се нервирам. Кога ќе отворам youtube или некој streaming и го отворам видеото ми го покажува цело зелено. На youtube ќе идам да го гледам на цел екран и тогаш ми се појавува добро како што треба, ќе го намалам нормално како што е пак се прави цело зелено. И за секое видео така, а на тие па што нема опција да зголемам ич не можам да ги гледам :/ Ако може некој да ми помогне мн ќе му бидам благодарен :)
Инсталирај најнови драјвери за графичката и најнов flash player

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Го испраќа, провери во спам... мене таму ми стигна и се регистрирав.;)

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Ми треба австриско прокси, од неколку страни на гугл не успеав да најдам некое што работи. Има некој такво нешто, да ми прати по пп?​

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Ви ја отвара замунда на сите ? Мене ова време никад не ми ја отвара некој да не знае зашто би можело ова да се случува?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Ичисти све и со ова, многу корисно е а скоро никој незнае дека воопшто постои.

Delete websitest & all sitest.

Кога ќе завршиш со све ова, избриш све што останало со Ccleaner, одкако прво ќе ги затвориш сите бровсери, ичисти во во registry и cleaner секциите, рестартирај.

Потоа, данлоадирај и инсталирај најнов драјвер за графичка, тоа е тоа.

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Дечки, дали и кај вас се случува истото со Гугл Хром, ко ќе пуштам Home page мене наместена ми е google.com и ми излегува македонскиот гугл. Што е проблемот?

Kajgana Shop

На врв Bottom