Македонска фудбалска репрезентација

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.406
Поени од реакции
16.654
Ја гледаше утакмицава? Преку к*р со тие местенки више..
К*рето чувај си го у гаќи, дан ти го изеде некоја мачка.

И да, ја гледав утакмицата каде голманот уствари ни беше семкар.
После нерешеното со Фарски Острови, каде едвај еден гол дадовме, против фаворитот Данска биднаа 11 гола, па со оглед на фактот што имаме корумпирана федерација и играчи речиси на секого ќе му предизвика сомнеж ваквиот резултат.
Кажав и у претходниот пост, мразам што ќе го речам тоа но мене така ми изгледаше.

N

Nicky Santoro

Гостин
Знам дека види фотос ќе ме критикува
али срам ми е да ве читам бе, западнале тие психички ќе сме вртеле којзнае колку глупости пишувате. досеа 5 утакмици 5-3 гол разлика имаме сеа во еден меч 6-5 ? го видовте бе последниот гол? Не ни го пуштија? па што гледате вие бе оваа ако не е сетивте дека е местена... :вонзем: До 6-5 трчаа како луди нашите а на 6-5 бегаа од топка

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Реално, голманот ни е тешко срање, одбраната слично на него, среден ред и напад имаме доста задоволителен, да не беа киксевите на одбраната и на торкото од голман, можевме да извлечиме поволен резултат.

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
К*рето чувај си го у гаќи, дан ти го изеде некоја мачка.

И да, ја гледав утакмицата каде голманот уствари ни беше семкар.
После нерешеното со Фарски Острови, каде едвај еден гол дадовме, против фаворитот Данска биднаа 11 гола, па со оглед на фактот што имаме корумпирана федерација и играчи речиси на секого ќе му предизвика сомнеж ваквиот резултат.
Кажав и у претходниот пост, мразам што ќе го речам тоа но мене така ми изгледаше.
Ја пишав к*р а не к*рето. Е сега ти ако знаеш мене колкав ми е тоа е веќе друга работа.
Сме изиграле нерешно со Фарски Острови и што? Македонија изгубила од многу слаби репрезентации па има изиграно 2:2 против Англија на гости (сениорска репрезентација), или и тоа тебе ти изгледаше на местенка?:pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
11+ !?

Гарант има ваков тип у некоја кладилница од Тајван. :icon_lol:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Знам дека види фотос ќе ме критикува
али срам ми е да ве читам бе, западнале тие психички ќе сме вртеле којзнае колку глупости пишувате. досеа 5 утакмици 5-3 гол разлика имаме сеа во еден меч 6-5 ? го видовте бе последниот гол? Не ни го пуштија? па што гледате вие бе оваа ако не е сетивте дека е местена... :вонзем: До 6-5 трчаа како луди нашите а на 6-5 бегаа од топка
шо да не те критикува..од кога го дадовме 5тиот гол тие се заозбилија на максимум оти за нив голем срам е од 6-1 6-6
и шо данска ќе мести ..ќе си поигрува со реномето за една македонија
се лажиш не е луксембург ова

Член од
3 мај 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.662
Најјаки се овие conspiracy theory фацки... Во секој можен натпревар гледаат местенка. Ако излезе x-x ќе речат ејјј глеј ја наместиле, ако е 2-1 пак местена, 1-2 местена.

Другар имав дури што ми кажа и дека финалето на Европско било местено (y)

N

Nicky Santoro

Гостин
шо да не те критикува..од кога го дадовме 5тиот гол тие се заозбилија на максимум оти за нив голем срам е од 6-1 6-6
и шо данска ќе мести ..ќе си поигрува со реномето за една македонија
се лажиш не е луксембург ова
Ало 6-1 6-5 пет гола во гости на данска арен си? прво и основно дали е гледаше утакмицава ти ама не на резултати и сл? последнион гол беше нз легендарен за најавни шпици е

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.406
Поени од реакции
16.654
Ја пишав к*р а не к*рето. Е сега ти ако знаеш мене колкав ми е тоа е веќе друга работа.
Сме изиграле нерешно со Фарски Острови и што? Македонија изгубила од многу слаби репрезентации па има изиграно 2:2 против Англија на гости (сениорска репрезентација), или и тоа тебе ти изгледаше на местенка?:pos:
Со Бозо си иам работа.
И ништо бе, нерешено со Фарски Острови а сакаме пласман на првенство. Тоа е резултат на макотрпната работа и спроведувањето на планот на Бабунски ала Барса, овај плати да играш.

Дечко, немој да се лажеш себе си, факт е дека се плаќа да се игра во репрезентацијата. Колку играчи од сениорската репрезентација, излегоја со свои искази во врска со тоа? Ало, сениори.

А не ваму, каде деца кои со евентуален трансфер во некој клуб ќе им платат процент во најмала рака на стручниот штаб на младинците.
Имаме корумпирана репрезентација, ФАКТ.

Така да по не знам кој пат ќе кажам, таа корумпираност предизвикува сомнеж дека можеби ова е нивно масло.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Ало 6-1 6-5 пет гола во гости на данска арен си? прво и основно дали е гледаше утакмицава ти ама не на резултати и сл? последнион гол беше нз легендарен за најавни шпици е
дефинитивно абер немаш од фудбал ти

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
АЈ БЕ ЛЕЧЕТЕ СЕ СЕКОЈ РЕЗУЛТАТ Е МЕСТЕН ЗА ВАС

Kajgana Shop

На врв Bottom